رسولی تبار گفت:ایستگاه‌های پمپاژ آب شهری و روستایی باید مجهز به مولد‌های خود تامین باشند که در صورت قطعی احتمالی برق، تامین آب شرب مشترکان دچار اختلال نشود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، کوهسار رسولی‌تبار مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان به برخی خبر‌ها مبنی بر قطعی آب به خاطر خاموشی برق در بعضی نقاط استان اشاره کرد و  اظهار داشت: ایستگاه‌های پمپاژ آب شهری و روستایی مانند بیمارستان‌ها جزو مراکز حساس محسوب می‌شوند و بر اساس دستورالعمل‌ها و ضوابط ابلاغی، این مراکز باید مجهز به مولد‌های خودتامین باشند.

رسولی تبار یادآور شد: در سال‌های گذشته اجرای ابلاغیه ذکر شده به مراکز حساس از جمله شرکت آب و فاضلاب درخواست شد، اما تاکنون اجرایی و عملیاتی نشده است و باید مراکز و ایستگاه‌های پمپاژ آب شرب شهری و روستایی مانند دیگر مراکز حساس به دیزل ژنراتور مجهز شوند تا در صورت لزوم به صورت خودکار وارد مدار شده و پمپاژ آب به مخازن آب با اختلال مواجه نشده و آب شرب مشترکان، قطع نشود.

او با بیان اینکه وظیفه شرکت توزیع برق، توزیع عادلانه انرژی در اختیار برای همه مشترکان است، افزود: ممکن است به دلایلی از جمله توسعه و اصلاح شبکه یا حوادث پیش‌بینی نشده، برای دقایق یا ساعاتی تامین برق مشترکان در مناطقی از سطح استان دچار اختلال شود، بنابراین مراکز حساسی مانند ایستگاه‌های پمپاژ آب، نباید متکی و وابسته به شبکه عمومی توزیع برق استان بوده و آب مورد نیاز مشترکان به این دلیل قطع شود.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان تاکید کرد: این شرکت در شرایط سخت امسال که با کاهش توان تولید برق در نیروگاه‌ها مواجه بودیم و به تبع آن سهمیه انرژی در اختیار شرکت‌های توزیع برق بسیار کاهش داده شد و از طرف دیگر مصرف مشترکان برق استان بیش از ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد مصرف همراه بود، تمام تلاش خود را به کار گرفت که برق مراکز حساس از جمله بیمارستان‌ها، ایستگاه‌های پمپاژ آب شرب، ایستگاه‌های مخابراتی قطع نشود و با کمک مشترکان این مهم تا حدود زیادی محقق شد.

در حال حاضر ۶۸۵ هزار مشترک در بخش‌های مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت برق کردستان بهره‌مند هستند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.