نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت های بلا تکلیف اشتغال در این دو شهرستان باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، اردشیر مطهری نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در جمع فعالان حوزه اشتغال شهرستان‌های گرمسار و آرادان گفت: طبق اعلام وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی بیش از ۹۶۱ مورد فرصت شغلی در شهرستان گرمسار بلاتکلیف است .

وی افزود: نیمی از صنعت استان سمنان در شهرستان گرمسار مستقر است و این ظرفیت مناسبی برای استفاده از حوزه اشتغال نیروی کار در گرمسار و آرادان است.

مطهری درباره برنامه ریزی برای اختصاص تسهیلات ویژه بازگشایی واحد‌های تولیدی راکد گرمسار و آرادان تاکید کرد.

اسماعیل غنیان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان سمنان هم گفت: شهرستان گرمسار به دلیل وجود واحد‌های تولیدی ظرفیت مناسب برای اشتغال نیرو‌های کار است.

انتهای پیام / گ

برچسب ها: وزارت تعاون ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.