به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدمحمد مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس در صحن علنی امروز شنبه و در موافقت با برنامه پیشنهادی رئیس جمهور گفت: با مطالعه کارنامه و سوابق سیاسی و اجرایی وزرای پیشنهادی به این نتیجه میرسیم که در انتخاب وزرای پیشنهادی رئیس جمهور بسیار تلاش شده است، به طوری که این تلاش در شناسایی، فرآیند و نتیجه گیری بوده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه دولت گذشته وضعیت را به نحوی تحویل آقای رئیسی داد که شاهد افزایش بی رویه قیمت ها، نرخ بالای بیکاری و نرخ بالای تورم بوده ایم، گفت: افزون بر این شرایط نامناسب آب آشامیدنی، اوضاع نابسامان کرونا، ادامه تحریمهای ظالمانه و وضعیت معیشتی مردم را شاهد بودیم.
مولوی یادآور شد: آقای رئیسی دو رویکرد را در معرفی وزرای خود دنبال کرده است که همکارانی که در مخالفت با برنامه و کابینه صحبت کردند به هیچ عنوان به این دو رویکرد ورود نکردند. دو حوزهای که رئیس جمهور دنبال میکند؛ ارتقای معیشت و تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی مردم است.
وی با بیان اینکه در حوزه اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی طی سالهای گذشته، آسیب دیده ایم، تصریح کرد: قطعاً با رأی موافق یا مخالف مجلس، کابینه کار خود را باید با قدرت انجام دهد و نباید لطمهای بر روند رسیدن به اهداف کابینه پیشنهادی ایجاد شود. یکی از ویژگیهای وزرای پیشنهادی همراهی با این رویکرد است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم گفت: جوانترین وزیر پیشنهادی ۴۰ سال و مسنترین وزیر ۶۰ سال سن دارد و میانگین سنی کابینه آقای رئیسی ۵۳ سال است که نسبت به کابینههای سالهای گذشته جوانتر است. مسئلهای که در بیانیه گام دوم انقلاب به آن تاکید شده بود.
مولوی ویژگیهای وزرای معرفی شده را فسادستیزی، تخصص، بهره مندی از روحیه انقلابی، هماهنگی و مردمی بودن دانست و اضافه کرد: همچنین وجود نگرش عملیاتی، گره گشایی، امیدآفرینی نیز در این کابینه دیده میشود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از کار تطبیقی معاون نظارت مجلس در زمینه مقایسه برنامه وزرای پشنهادی و برنامه ششم و اسناد بالادستی گفت: در این مقایسه همه وزرا از میانگین بالایی بهرهمند بودند که این نشان دهنده رویکرد برنامه محوری کابینه آقای رئیسی است.
وی رویکرد نظارت بر بازار بجای دخالت را یکی از ویژگیهای مثبت دیگر تیم اقتصادی رئیس جمهور دانست و اضافه کرد: در این کابینه به جای استفاده از سیستم سنتی، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و نخبگان در دستور کار قرار دارد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اضافه کرد: نوک پیکان تولید کارگران عزیز است، ساماندهی این قشر از جامعه باید در اولویت قرار گیرد. همچنین رتبه بندی معلمان یکی دیگر از مسائلی است که معلمان سالها انتظار اجرای آن را میکشند.
مولوی درخصوص مسائل و اولویتهای استان خوزستان نیز گفت: لایروبی اروند رود نیاز کشور است نه فقط خوزستان؛ ساماندهی مناطق آزاد نیز نیاز ملی به شمار میآید. خوزستان منسجم و یکپارچه است. زمانی خواستم شمال، شرق و غرب خوزستان یک استان شود، ولی مردم نخواستند. امروز نیز جنوب خوزستان نمیخواهد استان شود و این استان کاملا یکپارچه و یکدست است.
وی خواستار تعیین استاندار ویژه برای استان خوزستان شد و درخواست کرد که استاندار خوزستان معاون رئیس جمهور منصوب شود، چنانچه خوزستان یکپارچه باشد، دروازه اقتصادی کشور خواهد شد.
انتهای پیام/