معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ۸۸ گروه ثابت و سیار در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت بر ذبح احشام نذری در استان اصفهان را برعهده دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علیرضا ادیبان معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: ۸۸ گروه ثابت و سیار شامل ۵۲ اکیپ ثابت و ۳۶ گروه سیار در استان اصفهان برای ارتقای بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت عزاداران حسینی بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در تاسوعا و عاشورا نظارت می‌کنند.

وی افزود: در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی ۴۴ دامپزشک، ۴۴ ناظر شرعی و ۷۵ بازرس بهداشتی برای ذبح و نظارت بر بهداشت گوشت فعالیت می‌کنند.

ادیبان گفت: ۲۹ کشتارگاه‌دام در استان اصفهان در این ایام از ساعت ۷ تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه می‌کنند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.

کشتار دام در معابر عمومی باعث آلودگی محیطی، انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کونگو و سیاه زخم می‌شود.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.