قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی کرونا گفت: سرعت ابتلای بسیار بالا در موج پنجم کرونا، حجم بیماران مراکز درمانی را افزایش داده و این وضعیت بار زیادی را به بیمارستان‌های مشهد وارد کرده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شاپور بدیعی قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی کرونا گفت: سرعت ابتلای بسیار بالای موج پنجم کرونا، حجم بیماران مراکز درمانی را افزایش داده و این وضعیت بار زیادی را به بیمارستان‌های مشهد وارد کرده است. مشهد هم اینک درگیر موج پنجم کرونا است که نسبت به موج‌های قبلی شرایط حادتری دارد و روند افزایشی تعداد بیماران بستری و سرپایی در ۲ هفته اخیر بیشتر از هر زمان دیگری بوده است.

او افزود: بدین منظور برنامه ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات مناسب به مردم انجام شده است تا بتوان مانع بروز مرگ و میر و یا عوارض پس از بیماری شد و بر اساس تجربه‌های چهار موج پیشین کرونا، برنامه نظام ارجاع با قوت تمام در حال اجراست و به این منظور افراد در صورت بروز علائم به نزدیکترین مرکز درمانی و یا مراکز منتخب کرونا مراجعه می‌کنند.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی کرونا ادامه داد: در این چهارچوب در صورت نیاز از طریق مراکز سطح یک به مراکز سطح دو و در صورت نیاز بیمار به خدمات بستری به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شود.

بدیعی بیان کرد: شهروندان در صورت بروز نخستین علائم شبیه به سرماخوردگی ساده همچون بدن درد و سردرد، نسبت به پیگیری و مراجعه به نزدیکترین مراکز سطح یک اقدام نمایند.

او تصریح کرد: در بیماری کرونا، تعجیل در درمان بیمار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، درمان به موقع ضمن جلوگیری از نیاز بیمار به بستری در بیمارستان ها، از بروز مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری نیز به شدت جلوگیری می‌کند.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی کرونا تاکید کرد: درمانگاه‌های خصوصی، خیریه، نظامی و انتظامی و همچنین مراکز خدمات جامع سلامت ویژه کرونا آماده خدمات رسانی به شهروندان در سطوح یک هستند.

بدیعی اظهار کرد:  در صورت نیاز به خدمات سطح دو، ۱۹ مرکز مجهز به آزمایشگاه، رادیولوژی و نیز پزشک متخصص در شهر مشهد آماده سازی شده است و اگر بیماران نیاز به خدمات بستری داشته باشند از این طریق به بیمارستان ارجاع می‌شوند.

او با تاکید بر خودداری از مراجعه مستقیم به اورژانس بیمارستان‌ها در مراحل اولیه بیماری، افزود: مراجعه مستقیم موجب افزایش خطر ابتلا به عفونت و همچنین بروز ازدحام در بیمارستان‌ها می‌شود و روند خدمات رسانی به بیماران را نیز مختل می‌کند.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی کرونا با قدردانی از حمایت و مشارکت تمام مسئولان استان و مشهد ادامه داد: در موج پنجم کرونا، بیشتر بیمارستان‌های شهر مشهد اعم از خصوصی، خیریه، نظامی و انتظامی و دولتی در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال خدمات رسانی به بیماران کرونایی و غیرکرونایی هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام//ف.ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
امروز 26 مرداد به چهار تا از مراکز واکسیناسیون مشهد برای دز دوم مراجعه کردیم هیچ کدام واکسن نداشتند می گفتند محموله هنوز به مشهد نرسیده است برای اطلاع با 191 تماس بگیرند 191 که علی برکت الله دائما اشغال می زند . این وضعیت دومین شهر بزرگ ایران است شهرهای کوچکتر چه خبر است خدا می داند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۶ ۲۶ مرداد ۱۴۰۰
امروز 26 مرداد به چهار تا از مراکز واکسیناسیون مشهد برای دز دوم مراجعه کردیم هیچ کدام واکسن نداشتند می گفتند محموله هنوز به مشهد نرسیده است برای اطلاع با 191 تماس بگیرند 191 که علی برکت الله دائما اشغال می زند . این وضعیت دومین شهر بزرگ ایران است شهرهای کوچکتر چه خبر است خدا می داند
آخرین اخبار