به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجت الاسلام احمد عبداللهی نژاد دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به ضروت و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و چگونگی انجام آن، گفت: انجام این فریضه دینی و اجتماعی یکی از ابعاد برتری جوامع نسبت به همدیگر است که مردم آنان نسبت به این مسئله توجه نشان میدهند.
وی افزود: در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر مچ گیری و اتهام زنی به افراد مد نظر نیست بلکه دست گیری از افراد برای ترک گناه مورد توجه بوده تا فرد آن گناه را دیگر انجام ندهد و تقوا او حفظ شود.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان بیان کرد: مسئولیت انسانی و اجتماعی بر عهده افراد گذاشته میشود تا علاوه بر اینکه برای سلامت دینی و رفتاری خود توجه داشته باشد نسبت به این موضوع در کل جامعه و دیگران نیز توجه نشان دهد چرا که یک کشور هم در پی بی توجهی دیگران دچار خسارت میشود.
حجت الاسلام عبداللهی نژاد با اشاره به اینکه برخی از اعمال مثل نماز جنبه فردی داشته، اما موضوعی مثل عدالت جنبه عمومی دارد، تصریح کرد: در خصوص مسائل عمومی باید امر به معروف و نهی از منکر کرد و مخاطب این فریضه هم فقط مردم نیستند بلکه برخی از مسئولان هم باید نسبت به رفتار غلط مورد نهی از منکر قرار گیرند.
وی یادآورشد: در خصوص جنبههای فردی اعمال مثل اقامه نماز هم باید امر به معروف انجام شود تا خوبیها جامعه را فراگیرد و کسانی که نسبت به اعمال دینی بی توجهی میکنند اهل خانواده و اطرافیان آنان نیز ضرر میکنند.
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با بیان اینکه در موضوع انجام فریضه همگانی امر به معروف موضوع ترک گناه و زشتی است، عنوان کرد: کار زشت باید مورد نکوهش قرار گیرد و فرد نباید مورد تمسخر و سرزنش باشد.
وی ادامه داد: قرآن و روایات بهترین مدلهای امر به معروف و نهی از منکر را مشخص و تبیین کرده اند که آن هم به خوبی و لحن آرام و در آرامش است که مردم نسبت به آن توجه و دقت داشته باشند.
انتهای پیام/ص