به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشریه مترو انگلیس، مردم بسیاری از کشورهای جهان، از انگلیس گرفته تا آمریکا، کانادا و دیگر نقاط جهان به خرافات اعتقاد دارند و در واقع خرافات بخش جدا نشدنی فرهنگ آنهاست؛ چه در کشورهای توسعه یافته و چه در حال توسعه. از گذشتههای دور تا کنون در اکثر نقاط دنیا این عقاید خرافی در بین مردم و اقوام مختلف رواج دارد.
اما چه تاریخ و روزهایی در تقویم کشورهای سراسر جهان بدیمن و نحس تلقی میشوند؟
ایتالیا: جمعه، هفدهم
در ایتالیا، جمعه ۱۷اُم تا حد زیادی نحسترین تاریخ در تقویم این کشور محسوب میشود. ریشه این باور را میتوان در نوشتن عدد ۱۷ در اعداد رومی جستجو کرد (XVII). با به هم ریختن حروف نوشتاری این عدد، کلمه VIXI به معنی «من زندگی کرده ام» تشکیل میشود که تا حد زیادی بر مرگ دلالت دارد، و بسیاری این اصطلاح را به فال بد میگیرند.
چین: ۴ آوریل
در چین، ۴ آوریل به عنوان یک روز نحس در نظر گرفته میشود. به این دلیل که تلفظ چینی عدد چهار بسیار شبیه کلمه «مرگ» است.
از آن جا که آوریل چهارمین ماه از سال است، باعث میشود ۴ آوریل به عنوان روزی نحس مورد توجه قرار گیرد.
بر اساس همین خرافه، بسیاری از آسانسورهای ساختمانها و هتلها در چین دکمهای برای طبقه چهارم ندارند، مانند برخی هتلهای غربی که دکمه طبقه ۱۳ را حذف میکنند.
اسپانیا و یونان: سه شنبه، ۱۳اُم
بسیاری از یونانیان روز سه شنبه را بد یمن میدانند. زیرا تلفظ آن روز «Triti» به معنی سوم است؛ و به قول یونانیها رویدادهای بد در سه چیز اتفاق میافتند.
گفته میشود که سقوط قسطنطنیه در جنگهای صلیبی نیز در روز سه شنبه ۱۳ آوریل ۱۲۰۴ رخ داده است. به همین ترتیب، این روز به دلیل ارتباط با سقوط قسطنطنیه، که پایان امپراتوری بیزانس بود، بدیمن تلقی میشود؛ و این را تائیدی بر نحسی این تاریخ میدانند.
همچنین «مارتس»، کلمه اسپانیایی برای سه شنبه، همچنین به معنی خدای جنگ نیز میباشد و دلیلی بر نحس بودن این تاریخ است.
ژاپن: ۹ سپتامبر
مانند تاریخ ۴ آوریل در چین، ۹ سپتامبر به دلیل نحوه تلفظ کلمه شماره ۹ در زبان ژاپنی، نحس و بدیمن محسوب میشود.
تلفظ عدد ۹ در زبان ژاپنی، همانند تلفظ کلمه «شکنجه» و «رنج» است؛ که این موضوع باعث میشود روز نهم ماه نهم یکی از روزهای نحس در تقویم ژاپنیها باشد.
هند: ۸ اوت
در هند، عدد ۸، عدد بدشانسی در نظر گرفته میشود. زیرا ۸ عدد خدای هندوها به نام شانی، خدای کارما و همچنین جدایی و نزاع است.
این باعث میشود که ۸ اوت، هشتمین روز از هشتمین ماه سال، در تاریخ هند بسیار بدشگون باشد.
جمعه ۱۳اُم در بسیاری از کشورها
بسیاری معتقدند که این خرافات در قرون وسطی شروع شده و ریشه در مصلوب شدن حضرت عیسی مسیح دارد.
مسیحیان بر این باورند که که یهودا روز جمعه به حضرت عیسی خیانت کرد. گفته میشود که او همچنین سیزدهمین مهمان در مهمانی شام آخر بوده است.
جمعه همچنین سابقه طولانی در ارتباط با بدشانسی دارد. در داستانهای کانتربری جفری چاوسر در قرن ۱۴ نوشته شده است «و در جمعه همه این بدبختیها رخ داد».
در ایام قدیم، روز جمعه نیز به عنوان روز اعدام شناخته میشده است، زیرا مجرمان در این روز به دار آویخته میشدند.
انتهای پیام/
پس از این به بعد هر روزی که یه اتفاق بدی افتاد برای اون تاریخ رو جزء روز های نحس زندگیت حساب کن