سامانه علمی و آموزشی اصول صحیح تغذیه در دوران همه گیری ویروس کرونا از سوی وزارت بهداشت راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به نقش تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها بویژه در شرایط فعلی بحران کووید_۱۹، استفاده از مواد غذایی مناسب در زمان واکسیناسیون کرونا الزامی است.

او افزود: همچنین ضرورت اطلاع رسانی به مردم در خصوص تغذیه قبل و بعد از فرایند واکسیناسیون به منظور پاسخ بهتر سیستم ایمنی بدن، شاهد انتشار اطلاعات و توصیه‌های غیرعلمی در فضای مجازی در خصوص مصرف بعضی مواد غذایی نامناسب و عدم مصرف بعضی از گروه‌های غذایی اصلی هستیم که گمراهی مردم موجب انتشار مطالب غیر علمی در جامعه و در شرایط حساس کنونی می‌شود.


بیشتر بخوانید


جزایری اضافه کرد: سامانه علمی و آموزشی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به نشانی nut.behdasht.gov.ir به منظور کسب اطلاعات لازم در خصوص مصرف صحیح و مناسب مواد غذایی در زمان پدیده کرونا راه اندازی شده است.

او ادامه داد: مردم می‌توانند با مراجعه به این سامانه با اصول صحیح تغذیه در دوران همه‌گیری کرونا آشنا شوند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.