به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به نقش تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیماریها بویژه در شرایط فعلی بحران کووید_۱۹، استفاده از مواد غذایی مناسب در زمان واکسیناسیون کرونا الزامی است.
او افزود: همچنین ضرورت اطلاع رسانی به مردم در خصوص تغذیه قبل و بعد از فرایند واکسیناسیون به منظور پاسخ بهتر سیستم ایمنی بدن، شاهد انتشار اطلاعات و توصیههای غیرعلمی در فضای مجازی در خصوص مصرف بعضی مواد غذایی نامناسب و عدم مصرف بعضی از گروههای غذایی اصلی هستیم که گمراهی مردم موجب انتشار مطالب غیر علمی در جامعه و در شرایط حساس کنونی میشود.
بیشتر بخوانید
جزایری اضافه کرد: سامانه علمی و آموزشی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به نشانی nut.behdasht.gov.ir به منظور کسب اطلاعات لازم در خصوص مصرف صحیح و مناسب مواد غذایی در زمان پدیده کرونا راه اندازی شده است.
او ادامه داد: مردم میتوانند با مراجعه به این سامانه با اصول صحیح تغذیه در دوران همهگیری کرونا آشنا شوند.
انتهای پیام/ع