به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از bbc، یک آژانس علمی و نظارتی فدرال آمریکا گفت: دادهها نشان میدهد که دمای ترکیبی سطح زمین و اقیانوس ۰.۹۳ درجه سانتیگراد (۱.۶۸ درجه فارنهایت) بالاتر از میانگین قرن بیستم یعنی ۱۵.۸ درجه سانتیگراد (۶۰.۴ درجه فارنهایت) بود و ماه جولای گرمترین ماه جهان شد. کارشناسان دلیل این امر را تاثیرات طولانی مدت تغییرات آب و هوا دانسته و اعلام کردند که این بالاترین دما در ۱۴۲ سال گذشته است.
در بیانیه ای، اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) گفت: تفاوت دمایی عجیب ماه ژوئیه باعث نگرانی است و سازمانهای مربوط باید سریع به این حوزه رسیدگی کرده و راهکارهای عملی برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی ارائه کنند تا بتوان جلوی گرمای بیش از حد سیاره زمین را گرفت. دمای ترکیبی سطح زمین و اقیانوس ۰.۰۱ درجه سانتی گراد بیشتر از رکورد سال ۲۰۱۶ بود. در نیمکره شمالی، دمای سطح زمین به ۱.۵۴ درجه سانتیگراد رسید و از رکورد قبلی در سال ۲۰۱۲ فراتر رفت. دادهها همچنین نشان داد که ژوئیه گرمترین ماه آسیا و همچنین دومین ماه گرم اروپا پس از جولای ۲۰۱۸ بوده است.
بیانیه NOAA همچنین شامل نقشه ناهنجاریهای مهم آب و هوایی در ماه جولای بود که نشان میداد فعالیت طوفانهای گرمسیری در جهان امسال به شکل چشمگیری افزایش یافته است. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در این باره گفت: تغییرات آب و هوایی تأثیر بی سابقهای بر روی کره زمین دارد و برخی تغییرات احتمالاً تا قرنها غیرقابل جبران هستند. این یافتهها فعال شدن آژیر قرمز برای بشریت است. با ترکیب نیروهای فعلی، میتوانیم از فاجعه آب و هوایی جلوگیری کنیم اما نه زمانی برای تاخیر و نه جایی برای بهانه وجود دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
واقعا خدا رحم کنه و از گناهامون بگذره