به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، جمشیدی، رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت بابیان اینکه ۱۴ درصد داروی کشور در این گروه تولید می شود، گفت: تمام شرکت های ما بورسی است و بیش از ۲۵۰هزار سهامدار دارد.
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت افزود: حدود پنج و نیم میلیون دز واکسن کرونا هم آماده تحویل است.
جمشیدی با بیان این که خط دوم تولید واکسن گروه دارویی برکت نیز آماده راه اندازی است، افزود: این خط در حال حاضر ظرفیت تولید ۶ تا ۸ میلیون دز واکسن دارد و به ۱۲ میلیون دز نیز افزایش خواهد یافت.
او از نصب تجهیزات خط سوم تولید واکسن با ظرفیت ۱۶ تا ۲۰ میلیون دز خبر داد و افزود: این خط تا یک ماه آینده راه اندازی میشود.
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت از بومی بودن صد درصدی دانش علمی تولید واکسن خبر داد و افزود: هم اکنون بعد از هند و چین بزرگترین سایت تولید واکسن دنیا در شهرک دارویی برکت فعال است و با فعالیت این سه خط تولید واکسن میتوانیم علاوه بر نیاز کشور بخشی از نیاز کشورهای منطقه را هم مرتفع کنیم.
جمشیدی گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت واکسن کوو ایران برکت کمترین عوارض را داشته است و پیگیر دریافت مجوز از سازمان بهداشت جهانی هستیم.
او راه اندازی سامانه تلفنی ۴۰۳۰ با روزانه حدود سه میلیون تماس، خط تولید ماسک با ظرفیت تولید پنج میلیون عدد در روز، خط تولید کیت تشخیص سریع کرونا وهمچنین برنامه ریزی برای تولید داروی رمدسیویر را از خدمات گروه دارویی برکت در مبارزه با کرونا برشمرد و افزود: تا کنون ۱۲ بیمارستان و ۲۳۰ مرکز درمانی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ساخته شده و هزینه درمان ۱۲ هزار زوج نابارور و ۵۰ هزار بیمار سرطانی نیز پرداخت شده است.
گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اولین تصاویر خط تولید واكسن كروناى ايرانى(كوو ايران بركت) در شهرك دارويى بركت
انتهای پیام/ر. ن