به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان عصر امروز در مراسم روز خبرنگار اظهار داشت: خبرنگاران و رسانەها نقش مهمی را در حوزە گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی استان کردستان ایفا کردەاند.
او اضافه کرد: استان کردستان، استانی با ظرفیتهای گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بسیار است، اما آنگونە کە شاید و باید در این حوزە کار نشدە است و از رسانه های استان می خواهیم در این حوزه فعالیت بیشتری داشته باشند
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان در تشریح فعالیتهای سازمان میراث فرهنگی در دە ماە اخیر گفت: طی یک ماە گذشتە عمارت خسروآباد تحت عنوان کاخ موزە و با حضور مسئولان استانی و وزیرگردشگری کشور افتتاح شد و بعد از کرونا آمادە بازدید و استقبال مردم کردستان است.
گویلیان در خصوص فعالیتهای صورت گرفتە در حوزە گردشگری استان عنوان کرد: کردستان در بحث اکوتوریسم و بومگردی باتوجە بە طبیعت بکر و آبوهوای کوهستانی منطقە، موقعیت مناسبی بە لحاظ اکوتوریسم بە شمار میرود.
او ادامە داد: در حال حاضر ۲٨ اقامتگاە بومگردی در استان کردستان وجود دارد کە تعداد ۱٥ اقامت بومگردی دیگر آمادە بهرەبرداری است.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کردستان افزود: خوشبختانە بسیاری از کولبران امروزە بە احداث اقامتگاەهای بومگردی روی آوردەاند، این روند شاید اندک و انگشتشمار باشند اما با کمک اصحاب رسانە میتواند این روند ادامە پیدا کند.
گویلیان در خصوص فعالیتهای انجام گرفتە در حوزە صنایع دستی افزود: روستای دیوزناو از توابع شهرستان سروآباد در حوزه ثبت ملی ارغوان بافی، روستای کاکوی سفلی از توابع شهرستان دهگلان به عنوان روستای ملی گلیم بافی و همچنین شهر آرمرده از توابع شهر بانه به عنوان شهر ملی مرخز بافی "شالبافی" و یا "نساجی سنتی" به ثبت ملی رسیدهاند.
او ثبت جهانی هورامان را رویدادی تاریخی عنوان کرد و گفت:این افتخار بزرگ تکرار نشدنی است و باید به بهترین نحو از این ظرفیت در استان استفاده کنیم.،
گویلیان تاکید کرد: بعد از این رویداد تاریخی، رسالت و کار و تلاش اصحاب رسانە بە مراتب بیشتر از گذشتە افزایش مییابد.
او یادآور شد: رسانە میتواند در حفظ فرهنگ موجود در اورامان و حل مشکلات اقتصادی منطقە بسیار موثر باشد.
در پایان این مراسم،از خبرنگاران استان تجلیل و تقدیر شد.
انتهای پیام/ک