برداشت انگور رقم لعل و صاحبی به عنوان انگور‌های میان رس شهرستان شاهرود آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، علی اصغر حجی رئیس جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح انگور زیر کشت این شهرستان ۴ هزار و ۵۰۰ تن و میانگین برداشت از هر هکتار ۳۰ تن است.

حجی افزود: ۸۰ درصد سطح زیر کشت انگور شاهرود رقم فخری، انگور خاص شاهرود است و قابلیت ذخیره سازی در سردخانه و مصرف در شب عید و بعد عید را دارد.

انگور لعل و صاحبی شاهرود به صورت تازه خوری مصرف می‌شود.

به گفته حجی ۱۰ درصد از باغ‌های انگور شهرستان شاهرود به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

حجی افزود: ۵۰ هکتار از باغ‌های انگور شهرستان شاهرود به روش داربستی کشت شده اند که افزایش بازده تولید شده است.
برداشت انگور در شاهرود تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.