به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت ایمانیمقدم در خصوص پرورش بلدرچین گفت: بلدرچین در حدود ۴۵ روزگی به بلوغ جنسی و جسمی میرسد، در نتیجه طول پرورش کوتاهی داشته و به تبع بازگشت سرمایه در صنعت بلدرچین سریعتر است.
او افزود: بلدرچین با توجه به نژاد خود در سنین ۴۰ تا ۴۵ روزگی به وزن مناسب کشتار که تقریبا ۲۵۰ گرم است میرسدو همچنین میزان تخم گذاری آن در هفته بین ۴ تا ۵ تخم است.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: این پرندگان دارای مقاومت بالایی نسبت به عوامل بیماریزا هستند و این باعث کاهش شدید میزان تلفات نسبت به مرغ و طیور میشود.
ایمانی مقدم بیان کرد: تخم بلدرچین علی رغم کوچکیاش نسبت به تخم بقیه طیور دارای ارزش غذایی بیشتری است و میزان پروتئین موجود در این تخم ۱۰ درصد بیشتر از سایر پرندگان میباشد.
او تصریح کرد: آمینههای کمیابی که در گوشت سایر پرندگان یافت نمیشود در گوشت بلدرچین به وفور یافت میشود.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مشهد تأکید کرد: تقریبا ۳۰۰ تن گوشت در سال در خراسان رضوی تولید میشود.
از خواص مهم گوشت بلدرچین میتوان به مراقبت از سلامت قلب، حل مشکلات سیستم تنفسی و افزایش عملکرد سیستم ایمنی اشاره کرد.
انتهای پیام//ر. ا