به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، تعدادی از جوانان شهرستان فردوس با وجود پیشرفت شهرها همچنان در روستاها مانده اند.
جا خوش کردن این جوانان در روستا با وجود خشکسالی تنها یک عامل دارد و آن هم شغلی است که برای خود دست و پا کرده اند.
طرح اشتغال زایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سبب شده تا رزق و برکت سر سفره جوانان روستانشین فردوسی بیاید.
در این طرح که چند روز پیش در روستای های شهرستان فردوس اجرایی شد، چندین جوان روستایی مشغول به کار شدند.
طرح اشتغال زایی بنیاد برکت با پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی که سرمایه کمی برای شروع کار دارند، اهرم و انگیزه برای کار شده است.
قنادی، فروشگاه مواد غذایی، کارگاه چوب، گلخانه و پرورش زنبور عسل از جمله مشاغلی بوده اند که در این طرح زیر چتر حمایتی تسهیلات رفته اند.
ایجاد اشتغال و کسب روزی با دریافت تسهیلات
یکی از بانوان روستای خانکوک میگوید: با ایجاد کارگاه توانستم ۵ نفر را مشغول به کار کنم و پس از توسعه این فضای تولیدی و با دریافت تسهیلات، مشتریان بیشتری جذب محصولات تولیدی شدند.
بیشتر بخوانید
جوان مرغدار این روستا نیز بیان میکند: تسهیلات دریافتی باعث شد تا مشکلات خرید نهادهها و خوراک طیور تا حد بسیار زیادی حل شود.
روستای مهوید دیگر روستایی است که از طرح اشتغال زایی بنیاد برکت سهمی داشته است و یکی از بانوان این روستا اظهار میکند: سالانه چندین تن نعناع برای مصرف داخل روستا و شهرستان تولید میشود.
او ادامه میدهد: تسهیلات اعطایی به کارگران مشغول به کار در مزارع و باغات، باعث افزایش روحیه کار در آنها شده است.
زمانی مجری طرحهای اشتغال زایی بنیاد برکت خراسان جنوبی به خبرنگار ما گفت: یکی از اهداف برنامههای بنیاد برکت، ایجاد اشتغال در روستاهای استان است.
او افزود: به این منظور تسهیل گران بنیاد برکت در روستاها حضور پیدا میکنند و جوانان مستعد و دارای مهارت را شناسایی میکنند.
زمانی اظهار کرد: پس از شناسایی این افراد که به هر دلیلی نمیتوانند شغل ایجاد کنند، تسهیلات کم بهره به آنها داده میشود تا این جوانان هم بتوانند سهمی در تولید و اشتغال داشته باشند.
۱۶۷ میلیارد ریال تسهیلات در قالب ۴۶۰ طرح طی مدت ۲ سال به واجدین شرایط دریافت تسهیلات در شهرستان فردوس از سوی بنیاد برکت پرداخت شده است.
انتهای پیام/ ر