به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ژیل شوالیه معاون صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در ایران به برخی از مداخلات تحت حمایت یونیسف برای نوجوانان و جوانان دنیا در دوران همه گیری شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت : این سازمان در سطح جهان و بیش از ۱۹۲ کشور دنیا دست در دست جوامع و دولتها و شرکایش برای کودکان فعالیت میکند تا شیوع کرونا را کاهش داده و تاثیر اجتماعی و اقتصادی همه گیری را به افراد جوان و خانواده هایشان به حداقل برساند.
او گفت : یونیسف در کنار برخی تمهیدات مفهوم یادگیری برای درآمدزایی را با هدف توانمندسازی آسیب پذیرترین نوجوانان و جوانان از طریق مهارتها و منابع مورد نیاز اجرایی میکند تا آنها بتوانند با اثرات ثانویه کرونا در جوامع خودشان مقابله کنند و نیز برای انتقال از مدرسه به محیط کار حمایت شوند.
معاون صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ایران افزود: در شرایط کنونی کودکان و نوجوانان بیش از هر زمان دیگری نیاز به انتقالی سهل و روان از آموزش به درآمدزایی دارند و این امر در صورتی میسر میشود که آنها مهارتها و آموزشهای درستی داشته باشند.
او با بیان اینکه یونیسف یک برنامه جهانی را با هدف حمایت از فرصتهای آتی برای زندگی و معیشتِ درحاشیهترین و آسیب پذیرترین جوانان طراحی کرده افزود: این طرح هم اکنون در ۲۳ کشور جهان و از جمله ایران درحال اجرا است.
شوالیه ادامه داد: این طرح فرصتی برای حمایت از نوجوانان و جوانان است تا تبدیل به نیروی کار رقابتی شده و به رشد اقتصاد پایدار کشورشان کمک کنند، در واقع این طرح افراد جوان را قادر میسازد که چالشهای پیش روی جوامع خود را شناسایی کنند و راههای کارآفرینانهای برای مقابله با آنها خلق کنند.
او ادامه داد: در حال حاضر یونیسف به همراه وزارت ورزش و جوانان در ایران در یک تلاش مشترک برای پاسخ به نیازهای افراد جوان آموزشهایی را به آنها دارد تا به آنها کمک کنیم درحالی که به دنیای بزرگسالی قدم میگذارند، راحتتر به اشتغال دسترسی و با جوامع محلی خود تعامل مثبتی داشته باشند.
معاون صندوق کودکان سازمان ملل در ایران با اشاره به افتتاح مرکز حرفه آموزی، توانمندسازی، بهزیستی و کارافرینی اجتماعی نوجوانان و جوانان کرمانشاه و دو مرکز دیگر در استانهای البرز و تهران، گفت: این پروژهها از محل برنامه توانمندسازی یونیسف و وزارت و ورزش و جوانان با مرکزیت کرمانشاه راه اندازی شده اند.
او ادامه داد: در این طرح افراد ۱۵ تا ۲۴ ساله که مدت زیادی بیکار و یا بدون مهارت بوده اند مورد حمایت قرار میگیرند تا توانمند شده و بتوانند انتقالی سهل از مدرسه به یک کار شایسته داشته باشند. این افراد در این مراکز بصورت رایگان ثبت نام میشوند و از آموزشهای مهارتی، شغلی، کارآموزی و حمایتهای روانی و اجتماعی و مشاورهها بهرهمند شوند.
شوالیه گفت: اجرای چنین برنامههایی برای توانمندسازی نوجوانان و جوانان بدون حمایت بخشهای دولتی و غیردولتی میسر نخواهد بود .
انتهای پیام/د