چرا اصفهان پایتخت نان ایران است؟ + فیلم

اصفهان با تولید بیش از ۱۵۰ نوع نان مرغوب، پایتخت نان ایران نامیده می‌شود.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، نانوایی‌های اصفهان با رعایت معیارهای علمی و فنی، بیش از 150 نوع نان مرغوب تولید می‌کنند.

چرخه کیفیت این نان‌ها، از گندم زارها و کشت گندم مرغوب شروع می‌شود و در ادامه، آرد باکیفیت به دست نانواها می‌رسد.

 

 


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۷:۱۸ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
اتفاقا بدترین نان رو تو کشور داره از لحاظ پخت. البته نان های سنتیش خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۳ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰
رهنان