وقتی شاطر از چرخه پخت نان لواش حذف می‌شود + فیلم

بیشتر نانوایی‌های ایران، برای پخت نان لواش از دستگاه‌های تمام خودکار استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، نان لواش، در نقاط مختلف کشور ایران شهرت داشته و پخته می‌شود؛ این نان از نان‌های سنتی و کهن ایرانیان است.

بیشتر نانوایی‌های کشور ایران، مراحل پخت نان لواش را با استفاده از دستگاه‌های تمام خودکار اجرا کرده و شاطر نانوایی، فقط در مراحل پیش از پخت، مانند تولید خمیر و... فعالیت می‌کند.


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۲۲:۳۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
درسته از لحاظ بهداشت ممکنه بهتر باشه
ولی باعث بیکاری چند نفر میشه
بعد کار دست حس داره
ماشین ان حس را ندارد