به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،این منطقه مسکونی را جنگندههای اسرائیلی با چندین تُن مواد منفجره بمباران کردند. در اینجا دهها نفر که اغلب آنها زن و کودک بودند، به شهادت رسیدند. همچنین در اینجا بود که مردم در حمایت از مقاومت فلسطین فریاد زدند. این وضعیت نوار غزه در خلال جنگ و پس از آن است؛ اما وضعیت رژیم اشغالگر چگونه است؟
در ادامه این گزارش، با پخش بخشهایی از یک ویدئوی مربوط به یک شهرکنشین صهیونیست از لحظات اصابت موشکهای مقاومت به تلآویو آمده است: این کلیپ را یکی از شهرکنشینان طی موشکباران تلآویو تصویربرداری کرده است. وی در این ویدئو، تمایل خود برای مهاجرت از مناطق صهیونیستنشین را به کشوری ابراز میکند که از آن (به فلسطین اشغالی) مهاجرت کرده بود.
این کلیپ گویاترین توصیف از واقعیت جبهه داخلی رژیم اشغالگر است و این صحنهها که رسانههای اسرائیلی آنها را گزارش نمیکنند برداشتی از حجم بحرانی ارائه میدهد که بر نگرش و منطق اسرائیلی حاکم است که دیگر باور ندارد، پیشرفتهترین ارتش منطقه قادر به دفاع از آنها باشد.
«طارق سلمی» سخنگوی جنبش جهاد اسلامی در این باره به خبرنگار تسنیم در غزه میگوید: ما پیامدهای مهاجرت از عمق مناطق اشغالی خود به خارج را به میزان زیادی و به وضوح مشاهده کردیم و این نتیجه ضربات مقاومت فلسطینی است. همچنین از تعداد زیادی از ساکنان دشمن صهیونیستی صحبت میکنم که در طول این نبرد برای مدت طولانی به پناهگاهها پناه بردند. بله، دشمن در این سرزمین هیچ ثبات و امنیتی ندارد و مقاومت فلسطین تا محو آن از روی این سرزمین ادامه خواهد یافت. بزرگترین دستاورد مقاومت، ایجاد خلل در امنیت قومی اسرائیل است.
موشکها با عبور از تمام سیستمهای پدافندی و دفاعی به فرودگاه «رامون» در جنوب فلسطین اشغالی، در عمق بیش از ۲۵۰ کیلومتری رسیدند. دستاوردی که تأثیر آن در از بین رفتن تصویر کلیشهای نمایان میشود که رژیم اشغالگر برای چندین دهه سعی در ایجاد و تثبیت آن داشت و این رژیم دیگر حاشیه ایمنی ندارد تا از طریق آن، ملت ساختگی خود را برای ماندن در آن (فلسطین) فریب دهد.
همچنین، «مصطفی الصواف» تحلیلگر مسائل سیاسی به خبرنگار تسنیم میگوید: وقتی بیش از ۷۰ درصد ساکنان صهیونیست در زمان نبرد وارد پناهگاه میشوند؛ وقتی آسمان فلسطین اشغالی پوشیده از خمپارههای مقاومت میشود؛ این بدین معنا است که شهروند صهیونیست، امنیت خود را از دست داده است. این امنیت عاملی اساسی برای بودن و وجود او با رژیم اشغالگر است. به نظر من، رژیم اشغالگر در مسیر خود به سوی فروپاشی قرار دارد.
صداهایی که ندای مهاجرت معکوس (از فلسطین اشغالی) را سر میدهند، از نخبگان جامعه صهیونیستی شنیده میشود. به طوری که فردی، چون «گدعون لیوی»، تحلیلگر اسرائیلی در این تردید ندارد که در خلال نبرد اخیر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا درخواست کند که شهرکنشینان اسرائیلی را به عنوان پناهجو بپذیرند. پناهندگی از نظر تحلیلگر روزنامه هاآرتص بهتر از آن است که مقاومت آنها را زنده زنده بخورد.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/