تیم‌های تخصصی یمنی موفق به مهار خطری شدند که محله پرجمعیتی در مرکز صنعاء را تهدید می‌کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تیم‌های تخصصی یمنی موفق به مهار خطری شدند که محله پرجمعیتی در مرکز صنعاء را تهدید می‌کرد. آنها طی عملیاتی که بیش از دو ماه طول کشید، توانستند در عمق چندین متری زیر زمین، یک بمب ساخت آمریکا را بیرون بیاورند که در سال اول جنگ بر سر مردم ریخته شده بود.

این یکی از صحنه‌های جنایاتی است که جنگنده‌های دشمن متجاوز مرتکب شدند و تیم‌های تخصصی بعد از دو ماه کار سخت، موفق به مهار خطری شدند که محله‌ای در مرکز صنعا، پایتخت یمن را تهدید می‌کرد.

جنگنده‌های متجاوزان در اولین سال جنگ، بمبی از نوع Gpu / 24 ساخت آمریکا بر روی این منطقه پر جمعیت انداختند، اما منفجر نشد.
ماجرای خنثی‌سازی بمب آمریکایی در محله پرجمعیت صنعاء پس از ۶ سال+فیلم

«علی عبدالله صفره» مدیر برنامه ملی خنثی‌سازی مین‌ها می‌گوید: امروز پس از عملیات حفاری که بیش از دو ماه طول کشید، از عمق بیش از 20 متر زیر زمین، بمب Gpu / 24 ساخت آمریکا بیرون آورده شد که در جریان بمباران ساختمان خدمات شهری، در شهرداری صنعا پرتاب شده بود که در نزدیکی بزرگ‌ترین پارک تفریحی در شهرداری صنعا، پایتخت واقع شده و منظور همان «بوستان انقلاب» در صنعا، پایتخت است.

این مکان که مورد حمله قرار گرفت، مقابل بزرگ‌ترین بازار روز در صنعا قرار دارد که همان بازار «الحصبه» است و معمولاً شهروندانی از قشر متوسط جامعه به آنجا رفت و آمد می‌کنند.

این صحنه‌ها بخش کوچکی از استفاده گسترده کشورهای متجاوز از بمب‌ها و سلاح‌هایی است که در سطح بین‌المللی استفاده از آنها ممنوع است و یمنی‌ها را هدف قرار می‌دهد؛ به طوری که سازمان‌های بین‌المللی مانند عفو بین‌الملل و دیدبان حقوق بشر آن را مورد تأکید قرار می‌دهند.

ماجرای خنثی‌سازی بمب آمریکایی در محله پرجمعیت صنعاء پس از ۶ سال+فیلم

«حمید الرفیق» مشاور وزارت حقوق بشر یمن به خبرنگار تسنیم می‌گوید: سلاح‌هایی که از روز اول تجاوز مورد استفاده قرار گرفتند، سلاح‌های مرگبار و ممنوعه بین‌المللی بر اساس قوانین بین‌المللی بشر دوستانه هستند که کشورهای مختلف این سلاح‌ها را خریداری کرده و به کار می‌برند.

ماجرای خنثی‌سازی بمب آمریکایی در محله پرجمعیت صنعاء پس از ۶ سال+فیلم

وی افزود: این سلاح‌هایی را که کشورهای ائتلاف متجاوز خریداری کرده‌اند، گزارش‌های بین‌المللی، آن را مورد تأیید و تأکید قرار داده‌اند. کشورهای ائتلاف متجاوز به طور گسترده از انواع بمب‌های هوشمند و بمب‌های پرتوزا با شعاع تابش گسترده زیادی استفاده کردند که تأثیرات و پیامدهای بسیار زیادی بر جا می‌گذارد. هشت نوع از این بمب‌ها مورد استفاده قرار گرفته که شناسایی شده است.

به گفته الرفیق، این بمب‌ها را کشورهای برزیل، آمریکا و انگلیس ساخته‌اند. ولی انواع دیگری از این سلاح‌ها وجود دارند که تاکنون مشخص نشده‌اند؛ از جمله یازده بمب خوشه‌ای که تاکنون نوع و کشور سازنده آن مشخص نشده است.

ماجرای خنثی‌سازی بمب آمریکایی در محله پرجمعیت صنعاء پس از ۶ سال+فیلم

گزارش‌های داخلی وابسته به برخی از سازمان‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که منبع و سازنده این سلاح‌ها از جمله تسلیحات انگلیسی، آمریکایی، برزیلی و صهیونیستی و نیز تسلیحات اکثر کشورهای اروپایی مختلف و متفاوت است؛ به طوری که جنگ‌افروزان از هیچ تلاشی برای استفاده از تمام انواع تسلیحات با هدف در هم شکستن ایستادگی و مقاومت یمنی‌ها فروگذار نکردند.

ماجرای خنثی‌سازی بمب آمریکایی در محله پرجمعیت صنعاء پس از ۶ سال+فیلم

با این حال، استفاده از سلاح‌های ممنوعه بین‌المللی، از جمله بمب‌های هوشمند و خوشه‌ای نتوانست به کشورهای متجاوز در دستیابی اهدافشان در یمن کمک کند، جز اینکه تبدیل به تهدیدی علیه جان بسیاری از بیگناهان شده است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا ، بمب گذاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۷ ۰۷ مرداد ۱۴۰۰
الان فیلم چه ربطی به گزارش خنثی سازی بمب داشت؟