از شایعه تا واقعیت نوشابه در نان؟!

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مورد افزودن نوشابه به خمیر نان توضیحاتی را داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،  الیاس رحمتی مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که برخی سایت‌ها به نقل از وی خبری درباره افزودن نوشابه به خمیر نان منتشر کرده بودند، این خبر را تکذیب کرد و گفت: موضوع صرفا این بود که برخی از نانوایان در پخت نان هایشان از افزودنی‌های دیگر استفاده می‌کنند که من نمی‌توانم آن‌ها را نام ببرم. تکذیب نوشابه در نان

وی با تکذیب خبر افزودن نوشابه به خمیر نان، درباره افزودنی‌هایی دیگر ادامه داد: به علت کیفیت کم آرد خراسان شمالی نانوایان برای بهبود روند تولید و پخت نان مجبور به استفاده از ویتامین ث هستند که قبلا به آن‌ها گفته شده استفاده از ویتامین ث مشکلی ندارد.

همچنین به گفته رحمتی در گشت‌های مشترک با ارگان‌های مرتبط از نانوایی‌ها مشخص شده هیچ جوش شیرینی برای ورز دادن خمیر نان استفاده نمی‌شود که حالا نانوایی‌ها بخواهند برای پنهان کردنش، چیزی به آن اضافه کنند.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.