رضا نظرینیا رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: هفت واحد صنعتی و ۱۱۳ واحد سنتی پرورش شترمرغ در سطح تایباد سالیانه حدود ۷۰هزار قطعه جوجه یکروزه تولید میکنند که قسمتی از آن پرواربندی میشود.
او افزود: این ۱۲۰ واحد پرورش شترمرغ ۲۰۰ تن گوشت در سال تولید میکنند که بخش عمده آن در سطح کشور توزیع و به خارج از کشور نیز صادر میشود.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: پرورش این پرنده با شرایط آب و هوایی منطقه کاملا سازگار بوده و ارزش افزوده بالایی دارد.
نظرینیا بیان کرد: البته در سالهای اخیر با توجه به خشکسالی، کاهش نزولات آسمانی و کمبود نهادههای طیور، برخی از پرورش دهندگان مجبور به کاهش ظرفیت و کشتار پرنده مولد شده اند.
او تصریح کرد: گوشت سرشار از مواد مغذی شترمرغ میتواند جایگزین گوشت گوساله در سبد غذایی خانوارها شود.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی تایباد تاکید کرد: همچنین بازاریابی، فراوری و فروش محصولات جانبی مانند پر، روغن و تخم شترمرغ میتواند درآمدزایی و ارزآوری داشته باشد.
انتهای پیام// ا. چ