مدیر تحقیقات و توسعه یک شرکت دانش بنیان گفت: دستگاه هولتر قلب، بدون نیاز به استراحت بیمار می‌تواند تا ۷۲ ساعت ضربان قلب را اندازه گیری کند.

علی حیدرنژاد، مدیر تحقیقات و توسعه یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص دستگاه هولتر قلب اظهار کرد: هولترمانیتورینگ دستگاهی است که نوار قلب را به مدت طولانی تری ضبط می‌کند. بطور طبیعی دستگاه‌های نوار قلب تنها ۵ تا ۶ ثانیه از از فعالیت قلبی را ضبط می‌کنند، اما این دستگاه قابلیت این را دارد که ۴۸ تا ۷۲ ساعت بطور مداوم بدون نیاز به استراحت فرد بیمار به ثبت ضربان قلب می‌پردازد.

او افزود: این دستگاه برخلاف دستگاه‌های نوار قلب که نتیجه نهایی بر روی نوار‌های حرارتی چاپ می‌شود، تمام اطلاعات به دست آمده را بر روی حافظه خود نگه می‌دارد.

حیدرنژاد گفت: نرم افزار به کار رفته در این دستگاه باعث شده است تا آنالیز اطلاعات به دست آمده با دقت بیشتری انجام شود. به دلیل اینکه مدت بیشتری را نسبت به دستگاه‌های نوار قلب به ثبت اطلاعات و ضربان قلب می‌پردازد، برخی بیماری‌ها را سریع‌تر تشخیص می‌دهد.

مدیر تحقیقات و توسعه این شرکت دانش بنیان بیان کرد: دستگاه کمک تشخیصی هولتر قلب به دلیل اینکه هیچ انرژی را به فرد منتقل نمی‌کند، آسیبی برای فرد نخواهد داشت زیرا این دستگاه با باتری کار می‌کند و خطر برق گرفتی و الکتروشوک، بیمار را تهدید نمی‌کند.

او توضیح داد: این دستگاه صرفا برای تشخیص بیماری‌های قلبی درنظر گرفته شده است. در حال حاضر شرکت ما در مرحله تکمیل طرح و اخذ مجوز است. تفاوت محصول ما با دیگر نمونه‌های داخلی در قیمت تمام شده و ارائه خدمات پس از فروش است.

او در نهایت یادآوری کرد: واردات این دستگاه به راحتی امکان پذیر نیست و برای واردات لازم است تا شرکت‌ها در اداره کل تجهیزات پزشکی، درخواست واردات خود را ثبت کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.