ابوذر کوثری گفت: در سیستان وبلوچستان ۴۷ حزب دارای مجوز در قالب شعب استانی و هشت مورد در دفاتر شهرستانی در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ابوذر کوثری معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان  با بیان اینکه احزاب و تشکل‌ها و ساماندهی آن در سیستان و بلوچستان در ذیل مفهوم کلان مشارکت سیاسی معنا پیدا می‌کند اظهارداشت: مشارکت مردم برای نظام و دولت مهم بوده و یکی از دستاورد‌های ما در نظام و انقلاب ایجاد و افزایش مشارکت مردمی خواهد بود.

وی افزود: مشارکت مردم به روش‌های مختلف اتفاق می‌افتد و یکی از آن‌ها در جوامع مدرن مشارکت مردم از طریق تشکیل احزاب و تشکیلات سیاسی است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بنابراین هدف‌گذاریمان بر این اساس بوده که مشارکت مردم را از شکل و قالب سنتی به مدرن تبدیل و برای آن بسترسازی کرده و احزاب پا گیرند.

وی تصریح کرد: دولت باید بستر فعالیت احزاب را فراهم کند و در این راستا مهمترین کار، تشکیل خانه احزاب بوده که احزاب آنجا گردهمایی داشته و هم‌اندیشی کنند.

کوثری خاطرنشان کرد: هم‌اینک در سیستان و بلوچستان خانه احزاب راه افتاده و در این زمینه هرکاری که در توان داشتیم انجام دادیم تا احزاب بتوانند در تحولات استان نقش ایفا کنند.

وی بیان کرد: در چهار سال اخیر حدود ۱۳ نشست با حضور طیف‌های اصولگرا و اصلاح طلب در سیستان و بلوچستان داشتیم و وظیفه خودمان دانستیم که تعامل با تمام گروه‌ها و احزاب ایجاد و ارتباط متقابل خوبی ایجاد کنیم.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دنیای جدید دنیای سنتی نیست و حزب یک الزام منطقی بوده و احزاب جزو ذات حکومت داری خوب هستند اظهارداشت: نگاه ما به احزاب یک نگاه سلیقه‌ای نیست و تمام دولت و حکومت‌ها باید احزاب را جزو جدایی‌ناپذیر ویژگی‌های حکومتی خود بدانند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم رشد و توسعه به معنای واقعی داشته باشیم احزاب جزو جدایی ناپذیر از پیشرفت به معنای عام در آینده سیستان و بلوچستان هستند.

کوثری بیان کرد: باید مشارکت سیاسی را برای شهروندان تبیین کرد و این وظیفه بر عهده احزاب است چراکه این افراد در افزایش دانش سیاسی مردم نقش موثری دارند.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار