محمدصادق جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش احزاب در حل مشکلات مردم، گفت: مثل بقیه نهادهای خصوصی یکی از مهمترین کارهای احزاب و گروههای سیاسی اطلاع رسانی، تعامل و گفت و گو با ارکان حاکمیتی برای انتقال مطالبات مردم به حاکمیت و دستگاه های دولتی خواهد بود.
او ادامه داد: طبعا این اقدامات احزاب به امکانات و تریبون هایی که در دست دارند بستگی دارد؛ بسیاری از احزاب ما در کشور متاسفانه رسانهای مثل روزنامه و حتی دسترسی به امکانات عمومی نظیر صدا و سیما ندارند که بخواهند از آن طریق نظر خود را اعلام کنند. احزاب در کشور ما از منظرهای مختلف فقیر هستند و امکان گفت و گوی موثر و تعامل سازنده با مردم را ندارند، اگر احزاب اجازه داشتند در مقاطع مختلف برای بیان نظرات خود مردم را جمع کرده و با آنها صحبت کنند امروز هم میتوانستند اقدام موثری انجام دهند.
جوادی حصار افزود: امروز اگر یک حزبی از اصولگرا و یا اصلاح طلب بگوید میخواهد مطالبات مردم را پیگیری کرده و یا جلسه ای در حمایت از مردم رنج کشیده خوزستان برگزار کند ، برنامه های دولت و حاکمیت را در سال گذشته در زمینه موضوعات آب در خوزستان نقد و واکاوری کند گرفتن همین مجوز در شرایط کنونی اقدام بسیار بسیار سختی خواهد بود و با هزاران مشکل و اتهام مواجه خواهد شد؛ بنابراین ما سازوکار حزبی در کشورمان نداریم که بخواهیم آنها را مورد نقد قرار دهیم و احزاب حتی در جریان اخبار و اطلاعات مربوط به مشکلات قرار ندارند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تشریح کرد: به اندازه ای که یک عضو شورای اداری استان سیستان و بلوچستان و یا خوزستان در جریان مشکلات خوزستان هستند نماینده یک حزب بزرگ کشوری در جریان این مشلات قرار ندارد و احزاب را در ساز وکارهای سیاسی و امنیتی کشور محرم تلقی نکرده و مزاحم می دانند و تا جایی که میتوانند احزاب را از گردونه اطلاعات دور نگه میدارند، بنابراین نمیتوان از احزاب توقع خاصی داشت.
فعال سیاسی اصلاح طلب درباره اقدامات حزب متبوع خود در استان خوزستان نیز خاطر نشان کرد: حزب اعتماد ملی اقدام خاصی انجام نداده که بگوییم خوب و یا بد بوده است و نهایت کاری که میتوانسته انجام دهد این بوده که نیروهای خود را توجیه کند تا مطالبات مردم را بشنوند و تاجایی که ممکن است با مردم همراهی کنند و این بزرگترین کاری است که میتوانسته انجام دهد.
او ادامه داد: البته در برنامههایمان این است که به صورت کارشناسی با استاندار قدیم خوزستان که عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی بوده و آقای افشانی که این روزها دچار کروناست و بچه خوزستان است و در شیراز استاندار بوده است گفت و گو کنیم. اما وعده ای نمیتوانیم بدهیم زیرا کار خاصی از احزاب برنمیآید.
وی در پایان گفت: در نهایت میتوانیم نقد و یا گفت و گو کنیم که اگر همین هم برایمان مشکل ساز نشود باید خدا را شکر کنیم، متاسفانه احزاب از گردونه تصمیم سازی و تصمیم گیری در مسائل مهم کشور حذف شده اند.
انتهای پیام/
باشند
نبودنشون بهتر از بودنش است
در زمان روحانی که بس
سکوت کردند .چونکه به دنبال منافع شخصی و حزبی هستند
در عیر اینصورت وقتی از مشکلی خبر دارید
چرا راه حل و چاره سازی نمیکنید
پس احزاب برای چی بوجود امده
برای پر کردن جیب
احزاب یعنی دخالت در مدیریت کشور با ارایه راه حل مشکل