معاون شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: میزان باروری کلی در ۵ ساله گذشته از ۲.۲ به ۱.۸۶ رسیده است یعنی هر خانواده کمتر از دو فرزند دارند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، انتقام عزیز زاده معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم بیان کرد: روند میزان باروری کلی در ۵ سال گذشته در این شهرستان رو به کاهش بوده و از سال ۱۳۹۵ که ۲.۲ بوده اکنون به عدد ۱.۸۶ رسیده است.

او افزود: میزان باروری کلی به معنای متوسط کودکان متولدشده از یک زن تا پایان دوره فرزند آوری است، در حقیقت این میزان بیانگر تعداد کل فرزندانی است که یک زن خواهد داشت.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم ادامه داد: برای اینکه رشد جمعیت منفی نشود، باروری کلی با در نظر گرفتن احتمال مرگ باید بیش از ۲.۱ باشد، یعنی یک نفر جایگزین پدر و یک نفر جایگزین مادر شود، یک دهم هم احتمال مرگ افراد متولدشده تا پایان سن باروری است.

عزیززاده، باروری کلی را یکی از قابل‌استفاده‌ترین شاخص‌های باروری دانست زیرا ارائه‌کننده بهترین تصویر از تعداد فرزندان موجود یک زن است.


بیشتر بخوانید


او همچنین گفت: سن ازدواج، دوره زندگی مشترک، فاصله بین موالید، وضعیت سواد، وضعیت اقتصادی و استفاده از وسایل تنظیم خانواده از عوامل تأثیرگذار بر میزان باروری کلی است.

اسکندر پاسالار مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر چندی پیش روند کاهش جمعیت را بی سابقه عنوان کرده و گفته بود، سطح جانشینی جمعیت یا خط باروری به صورت معمول ۲.۱ است یعنی هر زن و شوهر حداقل دو فرزند باید داشته باشند این در حالی است که در سال‌های اخیر خط باروری در کشور بین ۱.۶ و در استان بوشهر۱.۵ بوده  و هر خانواده کمتر از دو فرزند را تحویل اجتماع داده است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.