مدیر جهاد کشاورزی بروجن گفت: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، شهریار بابادی مدیر جهاد کشاورزی بروجن اظهار داشت: سطح ۱۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از این سطح، بیش از ۱۲ هزار تن محصول پیاز برداشت صورت گیرد.

او افزود: کاهش ذخایر منابع آبی و محدودیت کشت محصولات بهاره در سال زراعی جاری سبب کاهش ۵۰ درصدی سطح زیر کشت محصول پیاز در این شهرستان شده است.


بیشتر بخوانید


بابادی اضافه کرد: برداشت محصول پیاز در این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت.

او در پایان به ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: عمدتاً رقم سفید و زرگان در بروجن کشت شده که مهمترین ویژگی رقم زرگان، ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی آن است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.