به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از برایت ساید، تابستان فصل هندوانه است. نیتروژن یکی از عناصر مهم در رشد و تکامل میوه هاست. با این حال، زیاده روی در دادن کودهای شیمیایی به محصولات کشاورزی عوارض جدی به دنبال دارد.
در حقیقت کشاورزان با افزودن کودهای نیتروژن دار، ظرف تنها ۳ هفته میتوانند وزن یک هندوانه را به ۱۲ کیلوگرم برسانند. با این حال، نیترات بالا موجود در هندوانه میتواند باعث مسمومیت مصرف کنندگان آن شود. به همین دلیل توجه به هندوانه در زمان مصرف بسیار مهم است.
یکی از راههای تشخیص سطح بالای نیترات موجود در هندوانه، توجه به محل تلاقی گوشت قرمز هندوانه و بخش سفید پوست داخلی است. اگر این بخش زرد رنگ باشد، نشان دهنده میزان بالای نیترات در هندوانه است و برای جلوگیری از مسمومیت باید از مصرف آن اجتناب کنید.
از دیگر روشهای تشخیص میزان بالای نیترات، توجه به حفرههای موجود در هندوانه است. گرچه برخی تصور میکنند این حفرهها ناشی از فعالیت حشرات است، اما در حقیقت این موضوع نشان دهنده سطح بالای نیترات است و باید از مصرف آن خودداری کنید.
همچنین وجود فضای خالی بزرگ در وسط هندوانه از دیگر نشانههای استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی است. طعم و مزه این نوع هندوانه کمی تلخ است. در صورتی که در این موضوع تردید دارید، میتوانید یک تکه از هندوانه را در دمای اتاق در آب قرار دهید. اگر رنگ آب به صورتی روشن تغییر کرد، نشان دهنده خطرناک بودن آن است و بهتر است آن را دور بریزید.
هندوانهای با ترکیب زیاد نیترات برای سلامتی بدن مضر است. از این رو، توصیه میشود در صورت مشاهده هر گونه از علائمی که پیشتر ذکر شد، از مصرف آن خودداری کرده و آن را دور بریزید. مسمومیت با نیترات غالباً با تکرر ادرار، اسهال و دل درد بروز میکند. این موضوع در شرایط حاد برای مثال مسمومیت با آب آلوده با نیترات میتواند فرد را به کام مرگ بکشاند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
این موارد را که خطرناک اعلام کردید برای مردم مسئولان بازرسان اداره غذا و دارو بهداشت و سلامت باید از مزارع تولید مواد غذایی کنترل و نظارت و جلوگیری کنند نه اینکه اقلام خوراکی خطرناک وارد بازار خرید و فروش شود بعد به مردم بگویید گندش بالا اومده مواظب سلامتی تون باشید و نخرید بخورید آیا می دانید تا این تاریخ که شما فقط از این شبکه خبری اعلام کردید چندین میلیون نفر ایرانی از این نوع هندونه ها در ماه های گرم تابستان خوردند پس مسئولان بهداشت و سلامت و بازرسی این اورگان بسیار بزرگ در کشور چکار می کنند باید دادستانی مدعی العموم قوه قضاییه کارشناسان نخبه بهداشت و سلامتش را بفرستد و سریعا ورود کنند و برخورد قاطعانه و بدون اقماض کنند به اینگونه موارد سلامتی موادغذایی که با سلامت جسم و جان ملت ایران اسلامی عزیزمان سرکاردارند باید با تمامی کشاورزان تولیدگران متخلف طمع کار برخورد شود با دلالان حرام خور برخورد شود این عمل یک نوع جرم محسوب می شود در تمامی کشورهای جهان باید از مزارع و باغها و دامداریها پیشگیری و کنترل و نظارت و تایید شوند و یا تایید نشوند و بعد بازرسان ادره بزرگ بهداشت و سلامت اجازه ورود به بازارهای خرید و فروشی معیشتی مردم را بدهند . افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه پیشگیرانه از مبدا به مقصد .
باید اگاه باشیم بعنوان مصرف کننده مواد غذایی که بیشتر محصولات مانند گوجه فرنگی پیاز سیب زمینی کلم بادمجان انواع سبزی نخود ولوبیا وانواع حبوبات ،خربزه وطالبی وخیار وسیر وکدو لبو وهویج وترب وانواع مرکبات مانند پرتقال ونارنگی وکیوی وهرمحصولی که در بازار می بینید مسئله کودها ومواد مضر تقویت کننده به وفور داخل این محصولات وجود دارد که باعث مسمومیت مزمن وپنهان وانواع سرطان وامراض ناشناخته دیگر میشود
اگر میخواهید لقمه تمیز وسالم میل کنید باید استین مبارک بالا بزنید واز زمین خوب آب پاکیزه ودانه انواع محصولات کشاورزی وحتی دام وطیور را خود پرورش دهید .
آنوقت باخیال راحت میتوانید غذای لذیذ وپاکیزه میل کنید.
آب کلر داره ایدز میگیرین، همون بهتر که آب نداشته باشین.
گرچه اگه به این سازمان ها بره احتمالا قیمت هم یه چیزی فراتر از نجومی میشه!
اتفاقا نسبت تولد به مرگ و میر در ایران خیلی پایین اومده و جای نگرانی داره
ولی علت مشکلات تو بازار میوه ، فقط مشکلات مالی و سودجویی هستش، وقتی برای فروش میوه باید سریع عمل کنی در غیر اینصورت باید میوه و محصول کشاورزی خودت رو دور بریزی ، وقتی خرید تضمینی برای کشاورز وجود نداره ، وقتی واسطه ها اکثر سود رو میبرن و کشاورز کمترین سود رو و وقتی کنترلی وجود نداره میشه این.