به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، نوریا دیانوا متخصص تغذیه در روسیه، در مقاله ای اعلام میکند که بهتر است برخی غلات در هوای گرم مصرف نشود.
او ادامه داد: مهمترین چیز این است که در فصل گرما فرنی بلغور مصرف نکنید. این فرنی به سرعت جذب می شود و به همین دلیل ، فرد به سرعت می خواهد دوباره غذا بخورد.
نوریا افزود: همچنین قبل از پایان فصل گرما ، ارزش دارد که از غلات همراه با شیر صرف نظر کنیم زیرا خطر مسمومیت زیاد است.
این متخصص تغذیه گفت: در تابستان، همیشه این خطر وجود دارد که فرنی با شیر زودتر از فرنی با آب خراب شود. اما اگر فرنی را با آب درست کنید، باید میوه و توت را به آن اضافه کنید. اکنون فصل میوه های تازه است، بنابراین شیرینی طبیعی را با افزودن میوه ها به فرنی ها سالم تر کنید. برای تابستان افزودن میوه به جو دوسر ایده آل است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /