به گزارش خبرنگار صنعت، معدن و تجارت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرحناز رافع رئیس ملی مرکز فرش افزود: با وجود اینکه ردیف یاد شده در تبصره ۱۴ بودجه ۱۴۰۰ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و به تائید شورای نگهبان رسید، اما ردیف بودجه در بازگشت به مجلس جابهجا شد و از تبصره ۱۴ به بند (و) تبصره (۲) بودجه تغییر یافت که این موضوع تداوم بیمه اقشار مشمول و اجرای تکالیف قانونی محوله را غیرممکن کرده است.
بیشتر بخوانید
وی گفت: اکنون مشخص نیست که برای این ردیف بودجه، اعتبار در نظر گرفته شود و سازمان تامین اجتماعی با توجه به دیون خود قادر به تامین و پرداخت بیمه ۲ میلیون قالیباف نیست، نکته مهم آن که در حال حاضر فقط ۲۶۱ هزار نفر یعنی یکدهم جمعیت قالیبافان تحت پوشش بیمه هستند.
رییس مرکز ملی فرش ایران افزود: از سازمان برنامه و بودجه، مجلس شورای اسلامی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخواست داریم که همه قالیبافان کشور را تحت پوشش بیمه قرار دهند.
وی گفت: قبل تر محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفته بود: قطع بیمه قالیبافان به عنوان قشر فعال و زحمتکش جامعه به بهانه پرداختنشدن و تاخیر پرداخت حق بیمه، هیچ توجیهی ندارد.
گفتنی است اکنون ۱۰۳ مجتمع قالیبافی، پنج هزار و ۲۱ کارگاه متمرکز و غیرمتمرکز، ۱۳۶ تعاونی روستایی، یکهزار و ۹۲۳ تعاونی ثبت شده شهری و ۴۰ هزار و ۹۳۳ واحد صنفی مرتبط با فرش دستباف در سراسر کشور فعالیت میکنند.
انتهای پیام/