به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه شیرینی بلوبری را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ فنجان بلوبری تازه یا یخ زده
۱/۴ لیوان آرد چند منظوره
۱/۴ لیوان شکر دانه درشت
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱/۴ قاشق چای خوری دارچین
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
دستور پخت:
گام اول: فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت مربع متوسط را به آرامی چرب کنید. در یک کاسه بزرگ بلوبری ها، ۱/۴ فنجان آرد و ۱ فنجان شکر را با هم مخلوط کنید. سپس داخل ظرف پخت از قبل آماده بریزید.
گام دوم: در یک کاسه بزرگ دیگر، ۱ فنجان آرد، ۱/۴ فنجان شکر، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و روغن کانولا را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. اکنون خمیر ضخیم خواهد شد.
گام سوم: مواد را روی بلوبریها بریزید و با استفاده از یک کاردک و یا قاشق تاجایی که امکان دارد مخیر را روی بلوبریها بخش کنید (کاملا پوشانده نخواهد شد!). ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی شود بپزید و بگذارید بلوبریها نرم شوند. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن خنک شود.
منبع:آشپزی ها
انتهای پیام/