فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در مقطع کنونی فراهم کردن امکانات پزشکی و برطرف‌سازی مشکل آب و آبرسانی از مهم‌ترین اولویت‌های مردم در استان سیستان و بلوچستان است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  پایگاه اطلاع رسانی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به وضعیت بحرانی در منطقه صدیف سنچولی شهرستان هیرمند در جمع مردم  منطقه، گفت: نیروی زمینی ارتش با تمام توان به خدمت‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داد.

وی در مورد ظرفیت نیروی زمینی ارتش در اجرای طرح‌های مردم‌یاری، افزود: برپایی بیمارستان مجهز سیار، آبرسانی، راه‌اندازی خط لوله آب، نصب تانکرهای آب، اهدای کمک‌های مومنانه، پایش سلامت رایگان و چندین طرح در حوزه خدمات رسانی از جمله کارهایی است که نیروی زمینی ارتش در این منطقه انجام داده و تا زمانی که مشکلات برطرف نشود کنار مردم می‌مانیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در مقطع کنونی فراهم کردن امکانات پزشکی و برطرف‌سازی مشکل آب و آبرسانی از مهم‌ترین اولویت‌های مردم و هموطنان عزیزمان در مناطق استان سیستان و بلوچستان است.

امیر حیدری در پاسخ به مطالبات و خواسته‌های مردم این منطقه از نیروی زمینی ارتش، تصریح کرد: در دیدارهای چهره به چهره‌ای که با مردم فهیم منطقه صدیف سنچولی شهرستان هیرمند داشته‌ایم برخی اقدامات، شامل اهدای کمک‌های مومنانه در قالب مواد غذایی، نصب ۲۷ تانکر آب آشامیدنی برای هر خانواده و احداث سرویس‌های بهداشتی و حمام را در دستور کار خود قرار دادیم که ان‌شاءالله در روزهای آتی این اقدامات در این منطقه انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه‌ای بین آبفای استان سیستان و بلوچستان با نیروی زمینی ارتش در خصوص برطرف‌سازی مشکل آب در بخش‌های روستایی شهرستان‌های زاهدان، خاش و زابل منعقد شده است، خاطرنشان کرد: در بازدید از تصفیه خانه آب زهک با مدیرعامل آبفای استان در خصوص رفع مشکل آب تفاهم‌نامه‌ای را تدوین کرده‌ایم که در حال حاضر طرح خط لوله ۹۰ کیلومتری آبرسانی آغاز شده و در روزهای آینده برای بیش از ۱۷ روستا در این مناطق اقدامات آبرسانی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۷ تير ۱۴۰۰
آخه چرا همیشه باید بذاریم کارد به استخوان برسد بعد بخواهیم کاری بکنیم واقدامی درجهت رفع آن مشکل صورت بدیم ،مگر ما ستاد بحران نداریم ، وظیفه این ستاد چی هست اصلا الان کجان و چه می کنن ، خواب تشریف دارن ، اصولا چرا به استان های مرزی رسیدگی نمی شه همیشه فقر بدبختی ، فلاکت،بی کاری بی آبی ، فاضلاب ، زباله و...... مربوط به ایناستان هاست هیچکس هم کاری برای رفع این معضلات نمی خواهد بکند آخه چرا مگر این استان ها جزو ایران نیستن ،مگر مردم این استانها در انقلاب وجنگ سهیم نبودن ،