عباس جدیدی عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این پرسش که انتخاب یک فرد جناحی به عنوان شهردار آینده تهران چه آسیب هایی را متوجه مدیریت شهر تهران می کند؟ گفت: اینکه یک شخص پیش از شهرداری جزو جناح سیاسی، جامعه ورزشی، جامعه مهندسی و ... باشد ویژگیهایی است که هر فردی میتواند داشته باشد و در کنار آن با تخصصی که دارد شهر را نیز اداره کند. اما باید شهردار شخصی باشد که بتواند با روحیه جهادی مشکلات شهر را حل کند و با مشکلات و معضلات کلان شهر تهران آشنا باشد.
او با اشاره به پیچیدگیهای پایتخت در حوزه های اجتماعی، خدماتی و فرهنگی ادامه داد: شهر تهران از پیچیدگیهای خاصی برخوردار است و جزو کلان شهرهای جهان محسوب میشود؛ بر اساس همین ویژگی نمی توان از اهمیت مدیریت شهر تهران غافل بود و بر ضرورت حضور شهرداری واقف به شهر تهران تاکید نکرد.
وی افزود: من معتقدم که شهردار آینده باید فردی باشد که در مدیریت شهری توانمند و کاردان باشد. برای انتخاب باید به رزومه گزینهها به خوبی دقت کرد تا مشخص شود گزینه احتمالی واقعا میتواند شهر را اداره کند یا خیر.
عضو شورای شهر دوره چهارم ادامه داد: تهران یک شهر پویا و زنده است و طرحهای ناتمام بسیاری در این شهر وجود دارد و فرد انتخاب شده باید برنامهها را اولویتبندی کرده و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند. برای پویا نگه داشتن شهر باید شهردار به مردم توجه داشته باشد و مشکلات شهر را بشناسد. بنابراین تخصص و تجربه مدیریت شهری را نمی توان در انتخاب شهردار آینده نادیده گرفت.
جدیدی در پایان با تاکید بر تعامل شهردار با دولت ادامه داد: مهمترین مرحله در مدیریت شهری مرحله اجرای برنامه و سیاستها است. بنابراین شهردار تهران باید نگاهش این باشد که درآمدهای پایدار برای شهر تهران را بیشتر کند و از رفتن به سمت درآمدهای ناپایدار پرهیز کند. اینکه با دادن مجوز برای ساخت برجهای آنچنانی بخواهیم شهر را اداره کنیم که هنر نیست؛ برعکس این عمل یعنی تخریب شهر. شهردار آینده باید ببیند میتواند از پس مدیریت شهر بر بیاید یا خیر. شهردار باید با دولت تعامل داشته باشد شهرداری که در تعامل با دولت نباشد نمیتواند موفق عمل کند.
انتهای پیام/