به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید کاظم حسینی کارنامی سرپرست شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه مشترکان خانگی حدود ۷۵ درصد برق استان را مصرف میکنند،گفت: سقف مجاز مصرف برق در استان یکهزار و ۴۵۰ مگاوات است در حالیکه میزان مصرف گاهی به ۲ هزار و ۲۰۰ مگاوات میرسد به همین دلیل باید ۶۰۰ تا ۷۰۰ مگاوات مصرف برق با اعمال خاموشیها مدیریت شود.
او افزود: بر اساس اولویتهای تعیین شده برای مدیریت مصرف برق، ابتدا برق مصارف صنعتی، کشاورزی، تجاری باید قطع و در نهایت خاموشی برای مشترکان خانگی اعمال شود.
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران ادامه داد: سهم واحدهای صنعتی استان در مصرف برق فقط ۰.۷ درصد است و اگر صنایع با تمام ظرفیت کار کنند فقط تا ۲۰۰ مگاوات برق مصرف خواهند کرد.
سید کاظم حسینی کارنامی گفت: با توجه به میزان مصرف برق در واحدهای صنعتی استان اگر در یک روز مثلا به ۷۰۰ مگاوات خاموشی نیاز باشد با خاموش کردن برق همه این واحدهای صنعتی فقط تا ۲۰۰ مگاوات برق را میتوان قطع کرد و ۵۰۰ مگاوات خاموشی دیگر در بخشهای خانگی یا تجاری باید اعمال شود.
او افزود: میزان خاموشیها در برخی از روزها حدود یکهزار مگاوات برای مازندران تعیین میشود که با توجه به میزان مصرف برق در واحدهای صنعتی استان ناچارا باید سراغ قطع برق مشترکان خانگی رفت.
سرپرست شرکت توزیع برق مازندران در باره علت کم بودن خاموشیهای خانگی در برخی استانها در مقایسه با مازندران، گفت: برخی واحدهای صنعتی مانند مجتمع فولاد اصفهان تا ۲ هزار و ۴۰۰ مگاوات برق مصرف میکند و اگر قرار باشد مدیریت خاموشی در این استان اعمال شود، با کم کردن فقط هزار مگاوات از این واحد صنعتی نیازی به قطع برق مشترکان خانگی نخواهند بود.
حسینی کارنامی ادامه داد: سه کارخانه فولاد مازندران در مجموع ۱۵ مگاوات برق مصرف میکنند و خاموش کردن آنها تاثیر چندانی بر عبور از پیک مصرف ندارد.
انتهای پیام / ک
مسؤلین رو از نون خوردن نندازین