به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، منصور امیریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء با بیان اینکه ۱۰ هکتار از سطح باغات این شهرستان به کشت زردآلو اختصاص دارد، گفت: برداشت زردآلو از خردادماه آغاز و تا اوایل تیرماه به پایان میرسد.
او با بیان اینکه امسال ۸۰ تن زردآلو برداشت و روانه بازارهای شهرستان و شهرهای همجوار شد، بیان کرد: متوسط عملکرد برداشت زردآلو ۸ تن در هکتار است که علاوه بر مصرف تازه خوری در تهیه برگه زردآلو، لواشک و مربا استفاده میشود.
امینیان ادامه داد: ارقام زردآلوی کشت شده در شهرستان شامل: شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری است.
زردآلو به دلیل داشتن فواید زیاد برای پوست و مو و همچنین سلامت بدن به یکی از میوههای پرطرفدار تبدیل شده است. این میوه سرشار از بتا کاروتن، ویتامین آ، سی،ای و کا است. همچنین دارای مواد معدنی نظیر آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر میباشد. زردآلو دارای آنتی اکسیدان فراوان بوده و فیبر زیادی دارد.
انتهای پیام/