در مطلب زیر طرز تهیه متنجینه یا فسنجان یزدی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه متنجینه یا فسنجان یزدی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:
گوشت قرمز یا سفید: به میزان دلخواه
گردو و بادام: به میزان دلخواه
چغندر: یک عدد متوسط
به یا سیب یا آلو: یک عدد
برگه زردآلو یا آلوچه تازه: یک مشت
رب انار: به مقداری که طعم آلو و به را از بین نبرد
پیازداغ: یک قاشق غذاخوری
ادویه: زردچوبه و هل ساییده شده به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱- گوشت قرمز را به دو روش می‌توانید برای پخت آماده کنید، یا به‌صورت تکه‌های کوچک و متوسط یا به‌صورت گوشت چرخ‌کرده قل‌قلی شده. از گوشت سفید مرغ و بوقلمون هم می‌توانید استفاده کنید به شرطی که به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۲- زردچوبه را در پیازداغ تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و فرصت دهید تا در ظرف جداگانه کاملاً پخته شود.
۳- پس از اینکه گوشت نیم‌پز شد گردو و یا بادام آسیاب شده را به گوشت در حال پخت اضافه کنید تا روغن بیندازد.
۴- چغندر را به‌صورت نگینی خرد کنید و به همراه به یا سیب و آلو بپزید. به و سیب را می‌توانید از مواد حذف کنید، ولی چغندر را نه.
۵- سپس مواد پخته شده دوم را که بیشتر به‌عنوان یک سس برای مزه دار کردن گوشت استفاده می‌شود به ظرف گوشت اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید و هل ساییده شده را هم اضافه کنید. مقدار آب را به دلخواه انتخاب کنید، زیرا به سرعت امکان ته گرفتن غذا وجود دارد.
۶- غذا را بچشید و ترشی مورد دلخواه را معین کنید: ابتدا بر اساس ذائقه خود رب انار را به میزان یک یا دو قاشق غذاخوری اضافه کنید و سپس مجدد غذا را بچشید. اگر مایل بودید می‌توانید شکر هم به مواد اضافه کنید.

نکته بسیار مهم:
اگر گردو و یا بادام ساییده شده در دسترس ندارید می‌توانید این مواد را حذف کنید، زیرا بسیاری از یزدی‌ها، چون طعم متنجینه با چغندر را می‌پسندند گردو یا بادام آن را هم حذف می‌کنند. از گردو و بادام نیز می‌توان به‌صورت هم‌زمان استفاده کرد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار