گرچه از اسکاج‌ها برای تمیزی ظروف استفاده می‌شود، اما خود آن‌ها در صورت بی توجهی، می‌توانند عامل انتقال میکروب باشند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اخبار الیوم، علی رغم آنکه از اسفنج و اسکاج آشپزخانه برای تمیز کردن و صیقل دادن استفاده می‌شود، اما ممکن است خود آن‌ها منبع اصلی در انتقال میکروب‌ها از یک مکان به مکان دیگر باشند.

در همین راستا، نکاتی برای جلوگیری از گسترش میکروب در صورت استفاده از اسفنج برای تمیز کردن ظروف توصیه می‌شود:

اسفنج را روزانه با قرار دادن در مایکروویو یا در ظرف حاوی مواد ضد عفونی کننده تمیز کنید.

ترجیح داده می‌شود اسفنج به صورت روزانه تعویض شود، به خصوص وقتی بوی نامطبوعی از آن بلند شود.

اسفنج را در جای خشک نگهداری کنید.

 از پاک کردن بقایای آب چربی، گوشت و مرغ با اسفنج خودداری کنید، زیرا این آب حاوی میکروب است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: تمیزکردن ، ظرفشویی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۰ تير ۱۴۰۰
ما یه اسکاچ میگیریم تا جون داره و میسابه ازش استفاده می کنیم
اگه بخوایم روزانه تو ماکرویوو بزاریم یا عوض کنیم که از پول پوشک بچه هم جلو میزنه
Switzerland
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۰ تير ۱۴۰۰
مردم اسفنج رو حتی ۵ سال هم استفاده می کنند اگه پاره نشه و مشکلی نداشته باشه چجوری میشه با این اوضاع اقتصادی روزانه عوض کرد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۰ تير ۱۴۰۰
میکروب واسه بدن لازمه، هر چی بیشتر به میکروب و بیماری فکر کنی بیشتر مریض میشی، همونایی که اصلا به این چیزا فک نمیکنن سالم ترن و بدنشون قوی تر و استرسشون کمتره
که خود استرس منشا انواع بیماری و درد و بلاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۷ ۲۰ تير ۱۴۰۰
اسفنج دونه شش هزار تومنه چطورروزانه عوض کنیم
آخرین اخبار