رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد پرونده‌های دادگستری مربوط به اختلافات خانوادگی است، گفت : یکی از اقدامات دستگاه قضایی ایجاد «ستاد صبر» برای کاهش اختلاف و واگذاری مدیریت اختلافات به خود مردم و بزرگان و متنفذین استان است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پرویز توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت : ستاد صبر به فعالیت در زمینه صلح و سازش می‌پردازد و هدف اصلی آن نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه و میان مردم است البته جدای از تبلیغ فرهنگ صلح بر مدارای میان مردم تاکید دارد در همین راستا سُنت گذشت و بخشش را ترویج می‌کند.

او گفت : در این راستا علاوه بر استفاده از ظرفیت همه بخش‌های دستگاه قضایی، از همه ادارات و سازمان‌های مرتبط و مربوط کمک خواهیم گرفت و برآن هستیم مدیریت اختلافات را به خود مردم و بزرگان و ریش سفیدان و متنفذین واگذار کنیم.

عالی‌ترین مقام قضایی استان کرمانشاه با اشاره به برخی اقدامات دادگستری در زمینه صلح و سازش افزود: از همان آغاز کار با ایجاد ستاد مصلحین در حوزه قضایی استان با کمک از مجموعه‌های بیرونی و خود مردم توانسته‌ایم بیش از ۳۳ هزار پرونده را به سازش بکشانیم که این آمار غیر از عملکرد شورا‌های حل اختلاف است که در مدت مشابه حدود ۲۵ هزار پرونده را منجر به مصالحه کرده‌اند.

توسلی زاده با بیان اینکه سُنت گذشت و مدارا ریشه در فرهنگ ایرانی بویژه مردم کرمانشاه دارد، افزود: برازنده جامعه اسلامی ما نیست که تنها در استان کرمانشاه بیش از ۳۰ درصد پرونده‌های مطرح شده در دادگستری مربوط به اختلافات خانوادگی باشد، اختلافاتی که گاهی غفلت از آن‌ها منجر به جرائم مهمی از جمله قتل می‌شوند.

تجری، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کرمانشاه هم با بیان اینکه برای توسعه ستاد صبر در استان کرمانشاه گام‌هایی خوبی برداشته شده است، افزود: از ظرفیت ادارات و مقامات اجرایی، معنوی و گروه‌های مختلف مردمی در این ستاد بهره‌مند شده و با تمام توان تلاش خواهیم کرد فرهنگ صلح و سازش را بیش از پیش توسعه بخشیم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.