به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه گل کلم با لپه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
لپه: یک پیمانه
گوجه فرنگی: سه عدد بزرگ
روغن کنجد: به میزان لازم
پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
قارچ: چهار عدد بزرگ
گل کلم گل شده: سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
لیموترش تازه: به میزان لازم
طرز تهیه خورشت گل کلم با لپه
برای تهیه خورشت گل کلم با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده، سپس با مقداری آب و زردچوبه کاملاً میپزیم. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس گل کلم را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. پس از آن قارچ را در اندازههای ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به م واد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت میدهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن میریز یم تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به خورشت اضافه کرده و مدتی میپزیم. زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده واجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش اضافه میکنیم.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/