در گزارش زیر طرز تهیه پستو میگو به دو روش را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه پستو میگو به دو روش  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۱ فنجان گشنیز تازه، خرد شده (می توانید به جای گشنیز از ریحان استفاده کنید!)

½ لیمو ترش

روغن زیتون ¼ فنجان

پنیر پارمسان رنده شده ¼ فنجان

۳ حبه سیر، خرد شده

۱ قاشق چای خوری نمک دریا

۱ قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه:

گشنیز، آب لیمو ترش، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را در یک مخلوط کن یا غذا ساز قوی بریزید و همه را با هم کاملا ترکیب کنید تا سس پستو آماده شود.
در هر سیخ چوبی ۵ میگو قرار دهید.
با قلم مو سس پستو را به دو طرف میگو بزنید.
هر طرف میگو را حدود ۴ دقیقه گریل کنید موقع بر گرداندن میگو به آن سس پستوی بیشتری بزنید. اگر میگو به طور کامل نپخته بود (کوچک و سفید نشده بود) ۲ دقیقه بیشتر گریلش کنید. فورا سرو کنید.

منبع:شکمو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.