معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی بر توسعه مناسبات و روابط آذربایجان شرقی با ژاپن در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در دیدار سفیر ژاپن در ایران با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی آذربایجان شرقی، گفت: استان آذربایجان شرقی دروازه ارتباطی ایران با اروپا و حوزه اوراسیاست و محصولات تولیدی آذربایجان شرقی به بسیاری از کشور‌های جهان صادر می‌شود.

او گفت: امیدواریم زمینه‌های همکاری آذربایجان شرقی و کشور ژاپن در حوزه‌های مختلف به خصوص اقتصادی ایجاد و تقویت شود.

رحمتی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای احیای دریاچه ارومیه و همچنین تقویت جمعیت محلی پیرامون این دریاچه گفت: معیشت جایگزین و تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی از جمله برنامه‌هایی است که در راستای احیای دریاچه ارومیه در محدوده آذربایجان شرقی به آن توجه شده است.

او همچنین با اشاره به پیشنهاد سفیر ژاپن برای توسعه روابط دو طرفه در حوزه گردشگری گفت: آذربایجان شرقی دارای ظرفیت‌های زیادی از لحاظ تاریخی و طبیعی است که می‌تواند زمینه توسعه مناسبات دوجانبه باشد.

کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران نیز در این دیدار با بیان اینکه اقدامات خوبی برای احیای دریاچه ارومیه انجام شده و خوشحالیم که این پهنه آبی در حال احیاست، افزود: به همراه تیم برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل متحد به تبریز سفر کرده‌ام تا روند برنامه‌های اجرایی مشترک احیای دریاچه ارومیه را از نزدیک مشاهده کنم.

کازوتوشی آیکاوا گفت: آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) نیز برای احیای دریاچه ارومیه با دولت جمهوری اسلامی ایران همکاری می‌کند.

او اظهار داشت: دریاچه ارومیه فرصت‌ها و منابع زیادی را برای افرادی که در حوزه این دریاچه زندگی می‌کنند به وجود آورده است.

آیکاوا همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی دارای ظرفیت‌های بسیار خوب گردشگری است، گفت: بسیار علاقمند به گسترش مراودات گردشگری با این استان هستیم.

کلودیو پروویداس نماینده مقیم برنامه توسعه ملل متحد در ایران نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ژاپن در توسعه کشاورزی پایدار و مدیریت بلایای طبیعی همکاری خوبی با ایران دارد، گفت: اقدامات صورت گرفته در حاشیه دریاچه ارومیه در تقویت جوامع محلی، معیشت جایگزین و اصلاح الگوی کشت الگوی مناسبی برای توسعه همکاری کشور‌های مختلف است.

کلودیو پروویداس ادامه داد: به دنبال توسعه کشاورزی پایدار و مدیریت بلایای طبیعی در حوضه آبی دریاچه ارومیه هستیم و پس از اینکه تغییرات مورد نظر در جوامع محلی اتفاق افتاد به دنبال دیجیتال کردن فروش محصولات کشاورزی هستیم.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.