امیر هوشنگ احسانی متخصص پوست در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سرطان پوست ملانوما اظهار کرد: سرطان پوست ملانوما، به صورت ناخواسته یا به صورت خال در پوست ایجاد میشود. سرطان پوست ملانوما در برخی مواقع با قرار گیری در برابر نور خورشید و یا حتی بدون قرار گرفتن در برابر نور خورشید میتواند ظاهر شود که یکی از بدخیمترین سرطانهای پوستی است.
او افزود: سرطان پوست ملانوما علاوه بر اینکه بدخیمترین سرطانهای پوستی بوده یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر در بیماریهای پوستی نیز است که باید زیر نظر پزشک در اسرع وقت درمان شود.
احسانی گفت: ملانوم سرطان سلولهای رنگدانهای پوست بوده که این بیماری ممکن است از روی خالهای عادی و یا از پوست سالم ایجاد شود. ملانوم بیشتر در قسمتهایی از بدن قرار میگیرد که دربرابر نور خورشید قرار میگیرد مثل صورت، دستها و حتی در جاهایی که دربرابر نور نیز نیست مانتد پاها اتفاق میافتد.
متخصص پوست بیان کرد: با تغییر در سلولهای رنگدانه پوست، ملانوم ایجاد میشود. گستردگی و باعث نفوذ به جاهای دیگر بدن شده به همین دلیل باید زودتر درمان شود. درمان ملانوم با جراحی و شیمی درمانی به صورتی است که ضایع برداشته شده و در گاهی اوقات باید برای درمان و جراحی کناره ملانوم از دیگر درمانها استفاده شود، زیرا علت این بیماری نامشخص است.
او با اشاره به نوع تشخیص و درمان ملانوم اظهار کرد: تنها راه تشخیص بیماری سرطان پوست ملانوم، نمونه برداری از پوست بیمار بوده که پزشک را از داشتن این بیماری در فرد مطمئن میکند. بیماری ملانوم علاوه بر اینکه بدخیمترین و کشندهترین بیماری پوستی است قابل درمان نیز بوده و هیچ زمان قابل برگشت نخواهد بود.
احسانی در پایان تصریح کرد: علاوه بر اینکه بیماری سرطان پوست ملانوم در مردها و زنان به یک اندازه بوده و هیچ شباهتی بین آنها نیست، تشخیص و درمان آن هم به یک صورت انجام میشود.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/