به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه هلی کتنی، دسر خوشمزه مازندران را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
برگ نعنا: ۱۰۰ گرم
پونه وحشی: ۲۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه:
پونه وحشی و نعنا را پاک کنید و بشویید. آنها را در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا برود. حال آنها را در دستگاه چرخ گوشت بگذارید و چرخ کنید. سپس به آن نمک بیفزایید.
گوجه سبز را روی تخته بگذارید و با یک سنگ تمیز یا گوشت کوب آن را بکوبید و هسته شان را خارج کنید. ۳ قاشق از مخلفاتی که درست کردید را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر به گوجه سبزها اضافه و آنها را مخلوط کنید.
میتوانید دوباره آن را بکوبید. آن را در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن دسر شما آماده است.
منبع: دلگرم
انتهای پیام /