معاون کل وزارت بهداشت گفت: واکسیناسیون تنها راه موجود برای رسیدن به ایمنی جمعی و بازگشت به زندگی است و برای افزایش ایمنی مطلوب جمعی، میزان واکسیناسیون در سیستان و بلوچستان افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  ایرج حریرچی  معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به پر شدن تخت‌های سیستان و بلوچستان گفت: در صورت نیاز تخت‌های بستری بیماران کرونایی در استان اضافه خواهد شد، اما هرقدر اضافه شود اگر همراهی مردم نباشد پاسخگو نخواهد بود.

او گفت: مرز‌های رسمی سیستان و بلوچستان به صورت کامل بسته شده، اما ظاهراً در مرز‌های غیررسمی تردد‌هایی صورت می‌گرفته که با دستور مقامات استانی محدودیت تردد آن‌ها به حداکثر رسیده است.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نخستین بار در چند روز اخیر میزان موارد سرپایی و بستری کرونا در استان سیستان و بلوچستان از متوسط کشوری فراتر رفته، اما میزان مبتلایان و مرگ و میر نسبت به جمعیت استان سیستان و بلوچستان از متوسط کشور کمتر است. متوسط استفاده از ماسک در سیستان و بلوچستان ۴۸ درصد است در حالی که متوسط کشور ۷۵ درصد بوده و برخی استان‌ها تا ۸۵ درصد رعایت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه رعایت دستورالعمل‌ها در سیستان و بلوچستان از متوسط کشور پایین‌تر است و به عبارتی این استان پایین‌ترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را در سطح کشور دارد، گفت: زمانی که مردم تا این حد به ماسک زدن بی توجه هستند قطعاً شاهد عوارض و خطرات آن خواهیم بود؛ ضرورت دارد دستگاه‌های تبلیغی، فرهنگی و شخصیت‌های مذهبی و شاخص مردم را به ماسک زدن تشویق کنند.

حریرچی بیان کرد: واکسیناسیون تنها راه موجود برای رسیدن به ایمنی جمعی و بازگشت به زندگی است؛ برای افزایش ایمنی مطلوب جمعی، میزان واکسیناسیون در سیستان و بلوچستان افزایش خواهد یافت. با توجه به مجوز خاصی که برای واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال در این استان صادر شده، همه مردم به محض اینکه اعلام شد واکسن بزنند.

وی تصریح کرد: همه مردم باید برای عبور از بحران همکاری کنند در دو طول دو هفته آینده ضمن رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی دیگران را هم به این امر دعوت کنند و به توصیه‌های کادر بهداشت و درمان و مقامات استانی گوش فرا دهند تا این بحران عبور کنیم؛ در غیر این صورت شرایط بحرانی ادامه می‌یابد. مردم به خاطر خود و خانواده و همشهریان از ماسک استفاده و از تردد غیرضروری پرهیز کنند؛ همچنین باید در دو هفته آینده فقط به فعالیت‌های معیشتی و بنزین و برق و پلیس و موارد ضروری خلاصه شود تا همه‌گیری در استان رد شود.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به بازدیدی که امروز در زاهدان داشتیم خوشبختانه مراکز ۱۶ ساعته با جدیت در حال ارائه خدمات به مردم هستند و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته از امروز بیش از ۳۰۰۰ تست روزانه در مراکز غربالگری کرونا صورت می‌گیرد.

حریرچی با اشاره به پر شدن تخت‌های در نظر گرفته شده برای بیماران کرونایی سیستان و بلوچستان، گفت: در صورت نیاز تخت‌های بستری بیماران کرونایی در استان اضافه خواهد شد، اما هرقدر اضافه شود اگر همراهی مردم نباشد پاسخگو نخواهد بود.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار