بعد از راه‌اندازی وب سایت با به کار گرفتن چند روش، وب سایت خود را در موتورهای جستجو ثبت کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از راه اندازی وب سایت، باید کاری کنید که مردم وارد سایت شما شوند. اولین مرحله برای انجام این کار ثبت وب سایتتان در موتور‌های جستجو است.

پس از اینکه وب سایت خود را در موتور‌های جستجو ثبت نام کردید، بعد از مدتی، روبوت‌های آن کل صفحات وب سایت شما را می‌خزند (Crawl) و به فهرست خود اضافه می‌کنند. ” Indexing ” (این عمل بستگی به نوع موتور جستجو دارد).


بیشتر بخوانید: 

بالا بردن رتبه سایت و وبلاگ در گوگل


بعضی از راه‌هایی که می‌توانید به وسیله آن‌ها وب سایت خود را به موتور‌های جستجو معرفی کنید، در اینجا آمده است: 

 هیچ کاری نکنید!

خود روبوت‌ها وب شما را پیدا خواهند کرد، ولی زمان بسیار زیادی طول می‌کشد تا این کار انجام شود.

روش دستی

می‌توانید شخصا به تک تک موتور‌های جستجو مراجعه کنید و در قسمت ثبت نام، اقدام به ثبت سایت خود کنید. این روش به خوبی کار می‌کند و البته برایتان هزینه‌ای هم ندارد ولی مستلزم صرف وقت و انرژی است و مدتی طولانی طول می‌کشد تا وب سایت شما به لیست مورد استفاده روبوت‌ها اضافه شود.

تقاضای رسمی

بعضی از سرویس‌ها مثل MSN با دریافت مبلغی، سریعا شما را به لیست خود اضافه می‌کنند.

دریافت سرویس ویژه

‌می‌توانید از سرویس‌هایی ویژه و مخصوص این کار استفاده کنید. بعض از سرویس‌ها وجود دارند که با دریافت مبلغی، وب سایت شما را سریعا به تمام موتور‌های جستجو معرفی می‌کنند. عمل ثبت نام را به صورت اتوماتیک انجام می‌دهند. 

منبع: تالاب

انتهای پیام/ 

برچسب ها: وب سایت ، موتور جستجو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۳ تير ۱۴۰۰
چرا وبلاگ یا سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنیم؟
من اگه سایتی داشته باشم، تنها جاییه که می تونم فارغ از این آدم های عقده ای، هر چی می خوام بنویسم. به موتورهای جستجو معرفی کنم که این آدم های عقده ای بیان اونجا عقده هاشون رو توی سایت من تخلیه کنند؟
همینجا هم که کامنت می‌گذاریم پُر از آدم عقده ایه که مرض منفی دارند. یعنی یه عده هستند که اصلا نه خبرها رو می خونند و نه کامنت ها رو؛ فقط میان از دم به همه کامنت ها منفی میدن و میرن.