شهردار قم گفت: شهروندان قمی منتظر دگرگونی و تغییر و تحولات بیشتر در فضای سبز باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  سید مرتضی سقاییان نژاد،شهردار قم در شورای سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر فضای سبز در قم جایگاه خودش را پیدا کرده و در جهت  اجرای طرح‌های مختلف فضای سبز، عدالت شهری موردتوجه است.

او با بیان این که در طرح جامع فضای سبز به برطرف کردن نقاط ضعف می پردازیم،افزود: این اقدامات به‌طوری است که در چند سال آینده فضای سبز قم دگرگون می‌شود.

شهردار قم تصریح کرد: توجه به مناطق کمتر برخوردار از اهمیت بالایی در توسعه فضای سبزی شهری برخوردار است و بیش‌ازپیش موردتوجه قرار می‌گیرد.

او با تأکید بر برنامه‌ریزی به‌منظور حفظ فضای سبز، نگهداری تجهیزات را یک اولویت دانست و افزود: باید طوری اقدامات و فعالیت‌ها را دنبال کنیم که حفاظت از فضای سبز به یک فرهنگ تبدیل شود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.