کاظمی با اشاره به اینکه با توقف چاپ دفترچه های بیمه ای در همه صندوق ها ما شاهد کاهش مراجعات غیر ضروری بیمه شدگان و سایر ذینفعان به دفاتر پیشخوان و ادارات بیمه سلامت خواهیم بود، اظهار کرد: با اجرای این طرح پرداخت به موسسات به روز شده و بیشتر خدمات درمانی مرتبط با ذینفعان بصورت غیر حضوری و الکترونیکی ارائه می شود.

او خاطرنشان کرد: در اجرای ماده ۷۰ برنامه ششم توسعه کشور و ابلاغیه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان بیمه سلامت ایران از پارسال ملزم به اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیک در تمامی مراکز درمانی طرف قرارداد خود شده است.

کاظمی تصریح کرد: با اجرای طرح چاپ دفترچه ها بیمه شدگان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت جهت مراجعه به پزشک نیاز به دفترچه بیمه نخواهند داشت و مراکز درمانی بر اساس کد ملی بیمار اقدام به به نسخه‌نویسی الکترونیک خواهند کرد ودر صورت نداشتن زیرساخت الکترونیک در مرکز مورد نظر، در سربرگ مطب یا درمانگاه اقدام به تجویز دارو و خدمات برای بیمه‌شدگان خواهد شد.

او ادامه داد: ۷۹۰موسسه خدمات درمانی در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد بیمه سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بیان کرد: بیش از ۵۲۰ هزار تن از جمعیت استان معادل ۷۰ درصد زیر پوشش بیمه سلامت هستند، این تعداد در قالب پنج صندوق کارکنان دولت، روستائیان و عشایر مناطق زیر ۲۰ هزار تن جمعیت، بیمه ایرانیان، بیمه همگانی و سایر اقشار خدمات رسانی می‌شوند.

انتهای‌ پيام/س