مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت: مرحله عملیاتی طرح ارتقاء کیفیت و تضمین سلامت تخم مرغ در کردستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت:شروع مرحله عملیاتی طرح ارتقاء و تضمین و کیفیت سلامت تخم مرغ با اخذ دستور دادستان مرکز استان و تعامل بسیار خوب مامورین نیروی انتظامی شهرستان سنندج در معیت چندین اکیپ از بازرسان ستادی اداره کل دامپزشکی کردستان با بازدید از انبار‌های نگهداری و عمده فروشان تخم مرغ در سنندج آغاز شد.

ورمقانی افزود: در این بازدید‌ها تذکر‌های لازم در خصوص رفع نواقص بهداشتی همچون داشتن سردخانه ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد و رعایت زنجیره سرد در انتقال محموله‌های تخم مرغ، لزوم عرضه تخم مرغ‌های هویت دار و حمل محموله‌های تخم مرغ با داشتن گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای را برای نوبت آخر تذکر به متصدیان یاد شده به صورت کتبی اعلام شده است.

او ادامه داد: طرح تشدید نظارت بر عرضه تخم مرغ در واحد‌های خرده فروشی همزمان در سراسر استان و با حضور اکیپ‌های نظارتی شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌های استان به مرحله اجرا در خواهد آمد.

مدیر کل دامپزشکی کردستان گفت:بر اساس این هماهنگی فی مابین دامپزشکی و دستگاه قضایی، چنانچه ظرف مدتی مشخص از تاریخ اجرا، نواقص توزیع کنندگان و عمده فروشان تخم مرغ رفع نگردد، اداره کل دامپزشکی بر اساس حفظ منافع و سلامت شهروندان و در چارچوب قانون، از فعالیت این مراکز جلوگیری خواهد نمود.

ورمقانی از هم استانی‌های عزیز درخواست نمود در این امر مهم اداره کل دامپزشکی استان را همراهی نموده تا در مدت زمان کوتاهی نسبت به ساماندهی وضعیت عرضه تخم مرغ در راستای سند ملی ارتقا کیفیت و تضمین سلامت تخم مرغ اقدامات عملی و اجرایی به انجام برسد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.