رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرد که کنکور دو بار در سال برگزار شود. اجرای این مصوبه یک تصمیم ارزشمند و خوبی است که میتواند از جهات گوناگون باعث رضایت خانوادهها و دانش آموزان شود.
او افزود: بحث فشارهای روحی و روانی ناشی از کنکور به عنوان معضلات اخیر خانوادههای ایرانی شناخته شده است که امیدواریم با برگزاری دو بار کنکور در سال این چالش را رفع کنیم.
مهدی تصریح کرد: برخی از دانش آموزان ممکن است که در زمان کنکور دچار مشکلات طبیعی و انسانی زیادی شوند و نتوانند در جلسه کنکور شرکت کنند و به همین علت یک سال از عمر خود را به این صورت تلف کرده باشند؛ بنابراین با دو مرحلهای شدن کنکور سراسری احتمال شکست دانش آموزان کاهش مییابد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور ادامه داد: با ۲ مرحلهای شدن کنکور دانش آموزان میتوانند در صورتی که مرحله اول را با موفقیت طی نکردند در مرحله دوم کنکور حتما سربلند بیرون بیایند.
او اضافه کرد: بحث افزایش بار امتحانات مدارس در مقابل نمرات کنکور در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد که این موضوع میتواند کمک خوبی برای دانش آموزان و خانواده آنها باشد تا دیگر نگرانی از بابت امتحان آنها را تهدید نکند و به اینصورت دریابند که اگر فرزند آنها درس خوان و باهوش است؛ بنابراین از طریق ذکاوت خود میتواند با اطمینان و آسودگی بیشتری در جلسه کنکور حاضر شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور تصریح کرد: البته موفقیت به چند ساعت کنکور سراسری بستگی ندارد و دانش آموزان باید در طول ترم مطالب را مرور کنند. امیدواریم که شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادهای مرتبط با آن از طریق فرصت ایجاد شده تصمیمات خوبی برای دانش آموزان این مرز و بوم بگیرند تا در آینده هیچ مشکل روحی و روانی خانوادهها و فرزندان آنها را تهدید نکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
الان بالای ۹۰ درصد رشته های دانشگاهی بدون کنکور است پس لزومی برای تغییر دراین سبک کنکور وجودنداردوکسانی که استرس دارند میتونن دررشته های بدون کنکور ادامه تحصیل بدن .مطلب دیگراینکه مافیای کنکور دردروس اختصاصی بخصوص رشته تجربی است پس آقای مافیا خیالت راحت کسی باشما کاری نداره.مطلب بعدی اینکه اگر نمرات امتحانات نهایی تاثیر۶۰ درصدی داشته باشه باتوجه به گستردگی اینگونه امتحانات درشهرها وبخشها و تصحیح دستی اوراق چگونه میتوان تضمین کرد که تقلب وبده بستان نمره به حداقل میرسد.مطلب دیگراینکه دانش اموزان باید دردوجبهه استرس رو تحمل کنن هم درامتحانات نهایی وهم درکنکور
وبازهم هست...
راستی از سهمیه ها چخبر؟ بی عدالتی اصلی اینه اینو حل کنن، دیگه نگران استرس خانواده ها و دانش اموزا نباشن.