در گزارش زیر طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه قیمه بادمجان با عدس و کلم را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

قیمه بادمجان با عدس و کلم یکی دیگر از غذاهای محلی استان فارس یا همان شیراز خودمان است. در تهیه این نوع قیمه به جای لپه از عدس و نخود و کلم استفاده می شود. همین مواد جدید باعث متمایز شده این نوع قیمه از قیمه های معمول و همیشگی ما می باشد.

مواد لازم:

گوشت: ۲۵۰ گرم
بادمجان: ۳-۴ عدد
کلم قمری متوسط: ۱ عدد
عدس پخته: ۱ پیمانه
نخود پخته: ۱ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
رب: به مقدار لازم
شنبلیله: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت: 

گام ۱
پیاز را خرد کرده با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم.

گام ۲
گوشت را به قطعات ریز خرد کرده به پیاز اضافه می‌کنیم.

گام ۳
رب گوجه فرنگی را هم به همراه گوشت کمی تفت می‌دهیم.

گام ۴
سپس گوجه فرنگی را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.

گام ۵
عدس و نخود را جداگانه آب پز می‌کنیم.

گام ۶
بادمجان را که از قبل خرد کرده ایم در آب نمک گذاشته تا تلخی آن گرفته شود، در روغن با کمی زردچوبه وشنبلیله تفت می‌دهیم.

گام ۷
در آخر تمامی مواد را با هم مخلوط کرده می‌گذاریم روی شعله ملایم چند جوش خورده کاملا جا بیفتد.

منبع: آشپزی در سرزمین غذا

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.