در گزارش زیر طرز تهیه مرغ و سیب زمینی اسپانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی خوش طعم و رنگ را می‌توانید امشب برای سفره افطار آماده کنید. مزیتی که این غذای لذیذ دارد این است که هم می‌توانید با نان و هم با برنج سرو کنید.

مواد لازم:

½ پیمانه روغن زیتون
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۵ عدد سیب زمینی دو نیمه شده
نصف بادمجان
۱ و نیم قاشق چای خوری نمک
۶۵۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد سیب زمینی بزرگ
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
۱ قاشق چای خوری ادویه مرغ
½ پیمانه جعفری تازه
نان یا برنج برای سرو


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت باقالی پلوی خوشمزه و استرامبولی ایتالیایی تا دونات خامه‌ای + تصاویر


خوراک مرغ و سیب زمینی اسپانیایی

سس: روغن زیتون را در یک تاوه بزرگ روی حرارت زیاد گاز داغ کنید. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید. داخل گوجه فرنگی‌ها را با قاشق خالی کنید و روی مواد بریزید. سپس بادمجان‌ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه تا زمانی که حالت سوپ مانند و خوش عطر شود بجوشد. اکنون گوجه فرنگی‌هایی که داخل آن‌ها را خالی کرده اید به صورت وارونه داخل سس قرار دهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا گوجه‌ها کاملا نرم شوند. سپس گوجه را با قاشق داخل مواد هم بزنید و یک ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.

مواد را داخل هم زن یا غذا بریزید و خوب هم بزنید تا به غلظتی که می‌خواهید برسد. سپس نمک را به آن اضافه کنید.

مرغ و سیب زمینی: داخل یک تاوه دیگر باز هم کمی روغن زیتون بریزید و سیب زمینی و مرغ‌ها را داخل روغن داغ شده بریزید. روی آن نمک و فلفل و ادویه بریزید و بگذارید سرخ شود تا قهوه‌ای رنگ شود.

مرحله پایانی: سس را روی مرغ و سیب زمینی بریزید در تابه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا سیب زمینی و مرغ‌ها کاملا مغز پخت شوند. سپس روی آن کمی جعفری بریزید و با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.